Els Cinc de

Patricia Campos

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d'aquest reportatge, Patricia Campos i Consum entreguen 500€ en aliments a l'asociació Goals for Freedom.


Patricia Campos tenia dos passions: el futbol i volar. Després d’estudiar Comunicació Audiovisual a València, va opositar per entrar en l’Exèrcit i es va convertiren la primera dona d’Espanya a pilotar un reactor de l’Armada. Huit anys després d’entrar en les Forces Armades, va decidir complir el seu altre somni: dedicar-se al futbol. Va viatjar als Estats Units per obtindre el títol d’entrenadora de futbol. Des d’allí va marxar a Uganda per ajudar xiquets i dones amb sida itractar de millorar les seues condicions de vida i el seu futur a través del futbol, una experiència que li va canviar la vida. Hui viu a València, éscolumnista del diari esportiu As itreballa en nous projectes per a millorar els drets de les dones i dels xiquetsi xiquetes.


Açí van els seus "cinc de":
OLI D'OLIVA

L’he trobat a faltar en altres països. La meua llesca de pa amb tomaca no és la mateixa sense unes gotetes d’oli d’oliva. A part del seu sabor, als esportistes ens aporta els greixos beneficiosos tan importants per al nostre desgast després d’un partit.
CAFÉ

Després de meditar, necessite un café amb llet de matí mentre llig les pàgines d’algun llibre. Este café em permet despertar-me i eixir a córrer.
FRUITA SECA

M’encanten les avellanes i les anous. Combine les avellanes crues amb les torrades. Sempre en tinc un paquet de cada una en casa d’on vaig picant tot el dia.SUC DE TARONJA NATURAL

Una deles raons per les quals vaig a Consum és pel seu suc de taronja natural. No el trobes en molts llocs. És fresc, fàcil de servir i està boníssim. Crec que, desque vaig començar a beure el suc natural de Consum, em refre de menys.

COCO

Només m’agrada el coco natural. Consum té un envàs amb coco trossejat en la mesura justa per a un piscolabis. M’encanta.