Els Cinc de

Paula Vázquez

ELS CINC DE

20 desembre 2017

Compartix

Per la realització d'aquest reportatge Paula Vázquez i Consum entreguen 500 € en aliments a la ONG Accem per el seu repartiment entre els més desfavorits.


La presentadora Paula Vázquez és un dels rostres més coneguts de la xicoteta pantalla. Va començar a treballar en televisió en 1991, en el programa “Un, dos, tres”, i a partir d’ací va anar encadenant treballs de presentadora i actriu. Ha conduït nombrosos formats televisius. Després d’un temps apartada de la primera línia, la gallega ha tornat a la televisió amb un docu-reality anomenat “El Puente”, que ha rebut molt bones crítiques.


Açí van el seus "cinc de":

PERNIL

Em torna boja un bon pernil de bellota. El solc acompanyar de formatge parmesà, olives i crostonets torrats. Qualsevol excusa és bona per a tindre’n damunt de la taula, a mitjan vesprada, veient una pel·lícula, quan ve visita, etc. Si tinc un bon oli, en pose un raget a tot junt.


PA

Un bon pa, no un de qualsevol. Em fixe que siga de massa mare, a Galícia estem acostumats a un pa ben mollet, amb molta molla i una corfa cruixent que dura dos o tres dies fresc. Crec que açò depèn del temps de cocció. El meu preferit és el pa de ceba.OLIVES

M’agraden de totes les mides i sabors. Adore quan me’n donen a tastar i vénen acompanyades d’espècies. De fet, és el primer que demane en un restaurant abans que arribe el menjar. Quan viatge les trobe molt a faltar.


PLÀTANS

M’encanta tota la fruita en general, des de ben menudeta. Solc demanar la que està de temporada. Però en èpoques de molt de treball el plàtan és imprescindible, mai en falta al meu camerino. Em donen moltíssima energia.


HELADO

Hi ha nits que no em puc gitar sense prendre-me’n un. M’agrada tindre un dels calaixos del congelador ple fins al capdamunt de diferents tipus de gelats. Les terrines amb fruites del bosc em tornen boja. En general, qualsevol gelat que siga rosa. És una cosa infantil, però m’agrada conservar eixe toc innocent.