Els Cinc de

RAMÓN ESTEVE

ELS CINC DE

Compartix

Per la realització d'este reportatge Ramón Esteve i Consum entreguen 500 EUR en aliments a la ONG Casa de la Caritad Valencia per al seu repartiment entre els més desfavorits

Fundador, director i ànima creativa de Ramón Esteve Estudi d’Arquitectura. Posseïdor d’una filosofia única, la seua visió holística de la vida el porta a afrontar sempre nous reptes. Després de més de 20 anys de trajectòria professional en 35 països i nombrosos premis internacionals, la seua cartera inclou una extensa experiència on harmonia, serenitat i essencialitat són algunes de les constants que apareixen en les seues obres. Ramón Esteve és un referent en el món de l’arquitectura a escala nacional i mundial.


Aci van els seus 5 de:

MOIXAMA

La meua afició per este tipus de productes és pràcticament heretada, lafamília de ma mare treballava en la importació de salaons i a la nostra taula noha faltat mai un bon plat de moixama com a aperitiu, tallada ben fina i adobadaamb oli d’oliva.  


OLI D'OLIVA

El ben anomenat “or líquid” també em porta als meus orígens, aOntinyent, lloc on vaig créixer envoltat d’oliveres. A casa n’hem consumitsempre, fins i tot quan no tenia el valor que li donem ara. A més de serbeneficiós per a la salut, és l’ingredient indispensable per a tota elaboraciómediterrània.



PERNIL IBÈRIC

El pernil ibèric em fa tornar boig. A Espanya tenim la sort de poder disfrutard’este luxe gastronòmic tan admirat i desitjat més enllà de les nostresfronteres. El seu procés d’elaboració és tot un art.


VI NEGRE

El vi és molt més que una beguda. És una forma deviure, de pensar i de relacionar-se, pròpia de la cultura mediterrània. Algunsdels millors líquids vénen de la meua terra, els cellers de la ComunitatValenciana s’han posat en valor els últims anys i açò és autèntic orgull, a mésd’un plaer per al paladar.


NOUS

Diuen que les anous són bones per a quasi tot i tambéuna font d’energia fonamental que em va molt bé per a afrontar les llarguesjornades de treball. Picar entre hores no ha sigut mai tan saludable..