Els Cinc de

Samanta Villar

ELS CINC DE

Compartix

Per la realització d’este reportatge, Samanta Villar i Consum entreguen 500 € en aliments al grup de Voluntaris del Hospital Sant Joan de Déu. 

Periodista, presentadora i escriptora.  Ha treballat en les principals cadenes de televisió nacionals. La seua carrera va començar a TV3, però prompte va passar a TVE, on va ser reportera del programa “España Directo”. Ha compaginat el periodisme de carrer amb el de plató. El programa “21 días”, emés a Cuatro, va fer que Samanta es colara setmanal ment en moltes cases. Des de llavors ha treballat en “Conexión Samanta”, que, a més de presentar, va dirigir, i posteriorment en “9 meses con Samanta”. Fa poc va estrenar “Samanta y…”, un format en el qual la periodista acostarà noves històries als espectadors.


Açí van el seus "cinc de":

FLOCS D'AVENA

A casa no falten mai els flocs d’avena en el desdejuni. N’he menjat des de fa anys i els he incorporat a la dieta dels meus fills. Amb una miqueta de plàtan triturat i llet, és un desdejuni formidable per a ells i els ajuda en el trànsit intestinal. Jo de tant en tant em done el capritx de prendre-me’ls amb cacau (i de nit després d’un dia esgotador em van de meravella).

TE

El te és la meua beguda. Com que sóc intolerant al café des de fa anys, prompte vaig descobrir que el te m’oferia moltíssimes possibilitats. El negre m’agrada per al desdejuni, però a mitjan vesprada preferisc les opcions més florejades o cítriques. Per a la nit és ideal un te chai amb llet de soja. El roibos també és una meravella per a aquelles persones que necessiten variants sense teïna, com les dones embarassades.

FARINA

M’agrada fer pa a casa i mai no m’ha de faltar ni farina de força ni rent de pa. Últimament faig experiments i a voltes hi afig llavors, fruita deshidratada o, fins i tot, m’atrevisc amb pans dolços farcits de xocolate. Tot en la panificadora, que és una gran aliada. Amb poc d’esforç ix un pa sense additius i amb ingredients de qualitat que dura uns quants dies en bones condicions.

FRUITA

La fruita per a mi és imprescindible. M’agrada tindre’n de molt variada i de temporada. En prenc per postres en totes les menjades i a voltes, per a sopar, en prenc una combinació amb un got de llet. A l’estiu la fruita és un espectacle, però a l’hivern també m’agrada tindre taronges i mandarines, que desapareixen ràpid perquè a casa ens encanten a tots.

SALS DE BANY

Les sals de bany per a un moment de relax, al costat d’una vela aromàtica, són una de les coses que més m’agraden. De tant en tant desconnecte de tots, em pose música, òmplic la banyera i, amb la llum tènue, descarregue tot l’estrés i el cansament acumulat.