Els Cinc de

Sergio Sauca

ELS CINC DE

19 juliol 2018

Compartix

Per la realització d’este reportatge Sergio Sauca i Consum entreguen 500 € en aliments a la ONG AECC Asociación Española Contra El Cáncer, perquè desenrotllen la seua labor social.


Sergio Sauca és un dels rostres més populars de la televisió pel que fa a informació esportiva. Este periodista especialitzat en esports va començar treballant en la ràdio quan encara no havia acabat els estudis. En 1987 va entrar en Televisió Espanyola, on ha exercit diverses funcions de presentador, editor o comentarista. És un amant de la gastronomia i especialment del món dels vins, del qual és un gran divulgador.Açí van el seus "cinc de":


UNA BOTELLA DE XAMPANY

Sóc un friki dels vins, m’agraden de tot tipus. Però, especialment, m’enamora el xampany per la seua elegància i la capacitat de maridar amb tot. Una delícia.
UN BON FORMATGE

M’encanten els bons formatges. Si és un Comté de díhuit mesos de curació, millor; o un payoyo de Cadis; o un d’ovella de la Serra de Gredos; o un manxec... N’hi ha tants, que em costa triar. 
OUS I CREILLES

Sempre en tinc a la nevera per a fer uns bons ous estrellats. És un dels meus plats preferits, sempre acompanyats de creïlles. Un plat magnífic al qual moltes vegades no es dona el valor que mereix. 
CIGRONS

Poden ser en olla, en potatge, fregits, en ensalada... Hummmm, que bons!  Els cigrons es poden preparar de moltíssimes maneres, en plats més contundents o en receptes més lleugeres. És un dels llegums que més m’agraden.
XOCOLATE

El xocolate és la meua perdició. Solc triar els que tenen un percentatge de cacau alt, que a més són molt més sans que els que contenen llet. M’agrada especialment el de cacau al 70%.