Els Cinc de

Sole Giménez

Foto: http://www.solegimenez.com

ELS CINC DE

10 gener 2018

Compartix

Per a la realització d’este reportatge, Sole Giménez i Consum entreguen 500 € en aliments a “Casa Caritat València” per al seu repartiment entre els més desfavorits.Cantantcompositora i intèrpret espanyola, coneguda per donar veu al grup Presuntos Implicados durant 23 anys. Durant la seua trajectòria ha col·laborat amb artistes com Joaquín Sabina, Joan Manuel Serrat o Miguel Ríos, entre molts altres. A part de la seua trajectòria principal com a vocalista i compositora, sempre ha mantingut el contacte amb la seua passió, la música, ja que ha sigut professora de la coneguda Berklee School of València durant un any i actualment forma part del Consell Valencià de Cultura.


Açí van el seus "cinc de":

OLI D'OLIVA 

Per a mi, l’oli d’oliva és un dels aliments més sans i complets de la dieta mediterrània, per això intente triar-ne sempre un que siga, a més de sa, respectuós amb el medi ambient en la seua recol·lecció i elaboració.

PERNIL SERRÀ

Encara que intente evitar menjar carn, no em resistisc a menjar quasi a diari una miqueta de pernil serrà perquè em sembla una delícia. I l’ideal és poder menjar pernil de granja ecològica, no només pel seu sabor més autèntic, i per salut, sinó per a assegurar-nos el benestar de l’animal, que és una manera d’agrair tot el que ens donen.

XOCOLATE NEGRE

Un dels plaers que tenim al nostre abast és el xocolate i, per a mi, el negre és el millor. Per descomptat, si es pot triar, que siga de comerç just per a assegurar-nos que la traçabilitat del producte és la millor.

TE VERD MATCHA

Tinc entés que este te és el que s’utilitza en la cerimònia del te. El cas és que és un dels tes verds amb més propietats d’antioxidants, així que la seua ingesta és molt recomanable. Si em donen a triar, preferisc l’ecològic.

POMES

Sempre m’han agradat les pomes i per això fa molts anys que formen part de la meua dieta. Si puc triar, m’agrada la varietat fuji i, si n’hi ha, d’agricultura ecològica per a assegurar-me que l’aliment té la millor qualitat.