Propietats dels espinacs

Rics en vitamines A, C, E i  K i àcid fòlic i font de magnesi, manganés, potassi, ferro i fibra, els espinacs estan recomanats en tota classe de dietes. Descobrix totes les propietats que tenen.

els frescos

Compartix


Els espinacs són una verdura fantàstica per a incloure-la en la nostra dieta, a més de versàtil, ja que admeten tot tipus de coccions: bullides, al vapor, ofegades o crues. Podem incloure espinacs en les cremes de verdures, en ensalades, en saltats com a acompanyament, en salses o, inclús, en els batuts. No hi ha cap excusa per a no consumir-ne.  

Este vegetal ens aporta una gran quantitat de beneficis i no té gens de greix, per això es convertix en el millor aliat per a les dietes.


Quines vitamines tenen els espinacs?

Els espinacs tenen molts beneficis per a l’organisme. Són rics tant en vitamines A, C, E i  K com en àcid fòlic (B9).

També posseïxen un alt nivell en minerals com ara ferro, potassi, magnesi i manganès. A més, és un aliment ric en fibra que fomentarà el funcionament correcte del nostre trànsit intestinal.Beneficis dels espinacs

Bons aliats per a combatre  l’anèmia. Els espinacs estan recomanats per a aquelles persones que patixen anèmia per l’alt contingut en ferro que tenen, del qual milloren l’absorció gràcies a la seua aportació de vitamina C.

Bones per als ossos. La vitamina K, el magnesi i el manganés que tenen contribuïxen al manteniment dels nostres ossos en condicions normals.

Amb propietats antioxidants. El conjunt de les vitamines A, C i E contribuïx a la protecció de les cèl·lules enfront del mal oxidatiu.

Ajuden a disminuir el cansament i la fatiga gràcies a la seua aportació de vitamina C, folats, ferro i magnesi. 

Recomanables durant l’embaràs. Són rics en àcid fòlic, que contribuïx al creixement dels teixits materns durant l’embaràs.