3 exercicis per a perdre panxa després de Nadal

Els excessos de Nadal sempre solen reflectir-se quan acaba. Descobrix estos 3 exercicis que t’ajudaran a perdre panxa en la costa de gener.

SALUT I BELLESA

Compartix

Tot i que enguany les celebracions de Nadal han sigut més limitades, hi ha alguna cosa que no ha canviat: els menjars! Els dinars i sopars de Nadal i Cap d’Any, el tortell de Reis... La qüestió, encara que n’hagem sigut menys, és menjar.

Encara que el més responsable és tractar de no excedir-nos, no només per eixos quilets de més, sinó també per la nostra salut. L’excés d’olis, greixos i sucres pot passar-nos factura en el futur.

Però, en cas que siga massa tard i veges que el teu cos no és el mateix que abans de les vacances, és recomanable que anem a un especialista perquè ens aconselle com podem perdre pes i com podem fer esport. Per a practicar-ne no cal que t’apuntes al gimnàs, amb la combinació d’estos tres exercicis aconseguiràs reduir els excessos de Nadal i perdre panxa en casa.


Els millors exercicis per a perdre greix abdominal

Sit-ups

La traducció al valencià seria “incorporar-se”, però es referix als abdominals, una opció perfecta per a reduir el greix acumulat en la zona. Amb este exercici també exercitaràs els músculs flexors del maluc, els dorsals i l’esquena.

1. Gita’t cap per amunt sobre una estoreta i flexiona els genolls amb els peus recolzats en terra.

2. Amb els braços estesos cap avant, acosta el cap als genolls elevant el tronc.


Abdominals en bicicleta

A més de reduir el greix abdominal, treballaràs els abdominals oblics, frontals, quàdriceps i glutis.

1.  Gita’t cap per amunt amb les cames esteses i posa’t les mans en la part posterior del cap flexionant els colzes.

2. Doblega el genoll dret i intenta tocar-te’l amb el colze esquerre.

3. Torna a la posició inicial i fes el mateix amb el genoll i el colze contraris.


Planxa

Tot un repte per als qui no hagen exercitat els abdominals. Però no et sufoques, amb constància i esforç ho aconseguiràs. La clau és començar a poc a poc.

1.  Estira’t cap per avall sobre una estoreta o superfície còmoda i recolza’t sobre les puntes dels peus i els avantbraços amb els colzes flexionats.

2.  Una vegada en esta posició, has d’aguantar entre 30 segons i un minut. Si al principi no aconseguixes aguantar tant, marca’t menys temps. Amb un poc de pràctica, ho aconseguiràs!