Idees de desdejuni romàntic per Sant Valentí

T’expliquem com pots preparar un desdejuni perfecte per al dia dels enamorats. Idees de desdejunis romàntics per a sorprendre la teua parella per Sant Valentí.

hui mengem

5 febrer 2020

Compartix


Siguem de celebracions o no, hi ha algunes dates marcades en el calendari que ens conviden a donar-nos un capritx. Sant Valentí es pot convertir, en este sentit, en l’excusa perfecta per a preparar alguna cosa especial per a la nostra parella o bé perquè ens ho preparen. Per què no?

Si ens parem a pensar com podem sorprendre la nostra persona especial, una bona opció és preparar un bon desdejuni a casa per Sant Valentí. A més que ens pot resultar més senzill centrar-nos en el desdejuni que no optar per un dinar o sopar, així també aprofitem per a celebrar el començament d’un dia especial i alçar-nos ja amb un altre humor.

No ens queda més que posar-nos mans a l’obra i aprofitar este dia tan especial per a viure una jornada d’allò més romàntica.

Desdejuni romàntic en el llit: idea de Sant Valentí

Qui no ha imaginat alguna volta despertar-se i trobar-se un deliciós desdejuni en el llit? Encara que és la típica idea de tota la vida, este detall senzill continua sent dels que generen més èxit, precisament, per l’efecte sorpresa.

Per a eixe moment, influïx molt si decidim fer-ho entre setmana, quan tenim més pressa per anar a treballar, o el cap de setmana. La primera opció, encara que és més ràpida, ens dona una injecció d’energia que ens pot durar ja tot el dia. Però si preferim disfrutar-ho amb calma, és millor optar per la sorpresa en dissabte o diumenge. Qui el prepare tindrà més temps per a fer-ho, i qui el reba el podrà degustar sense pressa.

Una vegada decidit el moment, cal plantejar-se el menú. Que tot estiga acabat de fer, que hi haja varietat (café, fruita acabada de tallar, alguna cosa salada, alguna altra dolça…), i que incloga també alguna cosa realment especial per al destinatari, algun capritxet.

I, finalment, la posada en escena. L’ideal és tindre una bona safata on disposar tot el desdejuni (si té potes, millor). La presentació ha de ser tan cuidada com la d’un hotel de 5 estreles i ha d’estar plena de detalls: una vaixella bonica, uns aliments ordenats, un parament acolorit i, si encara volem més, ho podem acompanyar tot amb una flor i un bonic missatge.