Idees de regals per al dia de la mare

S’acosta el dia de la mare i, encara que sabem que el seu dia ha de ser cada dia, no hi ha millor ocasió per a demostrar-los quant les volem que el primer diumenge de maig. Per què? Perquè a tots ens agrada que la nostra persona preferida del món ens diga quant ens vol i tinga un detall amb nosaltres. 

saber comprar

Compartix


El mes de maig està pensat per a fer les nostres mares molt felices i, encara que no hi ha res millor que passar temps de qualitat amb elles, un regalet sempre és una bona idea. Per a posar-t’ho un poc més fàcil, en Consum hem arreplegat una sèrie d’idees de regal per al dia de la mare que segurament et serviran d’ajuda.


Per a mares gourmet

Assentar-te en el sofà, encertar una bona botella de vi mentre degustes un bon assortiment de formatges o embotits… A qui no li agrada este pla? Si a ta mare li agrada disfrutar d’un bon vi, ja siga negre o blanc, no pots deixar escapar l’ocasió de regalar-li una bona selecció, ja siga per a compartir a taula o perquè el deguste ella sola amb tranquil·litat. No tens idea de vins? Nosaltres te’n recomanem una selecció que delectarà qualsevol mare gurmet.

  • Negre:

- Marqués de Cáceres

- Marqués de Riscal 

- Ramón Bilbao

  • Blanc: 

- Protos

- Marqués de Frades

- Viña Esmeralda 


Vols complementar este regal? Busca una fusta de tallar, col·loca-hi damunt una selecció de formatges gurmet o dels seus embotits preferits, acompanya’ls amb unes anous, embolica la fusta amb paper de cel·lofana i… voilà! 

Tot un detall!


Per a les més llépoles

Com més sucre, més dolç! Estem convençuts que el dolç és un regal que no falla mai a l’hora de tindre un detall amb algú a qui vols. A l’hora de comprar dolços, el xocolate és el preferit i és que és una delícia en totes les modalitats (negre, blanc, amb llet, amb ametles...). T’ha convençut la idea de regalar un dolç? Des de Consum et proposem diverses idees amb les quals de segur que no fallaràs:

  • Un pastís: ja siga casolà o comprat, un pastís sempre és un bon detall per a portar a un menjar i assenyalar un dia especial. 
  • Una caixa de bombons: hi ha regal més clàssic que una caixa de bombons amb xocolate? És un encert al 100%
  • Una selecció de dolços: tria una cistella ben bonica, ompli-la amb els seus dolços preferits i embolica-la amb el paper de regal que t’agrade més. La millor sorpresa per a les mares més llépoles! 
Per a les mes presumides

Si ta mare és una coqueta i t’agrada regalar productes útils i duradors... què et pareix regalar una botella de perfum? Si tens clars els seus gustos, és una cosa que sempre ve bé tindre en el tocador. Vols acompanyar-la amb alguna cosa més? Tria un necesser i ompli’l amb els seus productes cosmètics preferits, com una crema hidratant, sabó de mans o, fins i tot, bambolles de bany per a disfrutar d’un moment de relax.  


Per a les mes pràctiques 

La lectura és un passatemps que compartixen moltes mares en els seus moments lliures (encara que en siguen pocs). Què et pareix regalar-li un llibre? A més de ser un regal molt pràctic, és una cosa de la qual podrà disfrutar moltes vegades al llarg dels anys. Acompanya’l amb una dedicatòria especial perquè este record siga encara més bonic.


El detall que no falla mai 

No t’han convençut cap de les opcions anteriors? Prova a regalar-li el detall que no falla mai: un ram de flors. I és que, independentment de l’edat, un ram de flors fa il·lusió sempre. 

Des de Consum esperem que estes idees de regal per al dia de la mare t’hagen servit d’ajuda i que disfrutes d’un dia molt feliç.