Els Cinc de

Laura Rojas-Marcos

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d'aquest reportatge, Laura Rojas-Marcos i Consum lliuren 500€  a Fundación Cáritas Madrid.Laura Rojas-Marcos és una de les psicòlogues més reconegudes del nostre país. Nascuda a Nova York, ha passat part de la seua vida entre Espanya i els Estats Units. És doctora en Psicologia, investigadora i especialista en trastorns d’ansietat, depressió i estrés. Laura Rojas-Marcos ha treballat com a psicòloga en diverses institucions i hospitals tant al nostre país com als EUA. Filla del prestigiós psiquiatre Luis Rojas-Marcos, esta psicòloga, autora de diversos llibres relaciones amb la ment humana i les emocions, és considerada com una de les 100 dones espanyoles més influents.

Açí van els seus "cinc de":


  

AIGUA

M’encanta l’aigua, és la meua beguda preferida i la que em va millor. M’agrada natural, mineral, amb gas, amb gel i llima o en te. Comence cada dia bevent un got d’aigua fresqueta i l’acabe amb una infusió relaxant. 

  

OLI D'OLIVA

M’encanta el sabor de l’oli d’oliva verge, especialment en les ensalades i en les torrades al matí. No hi ha res com adobar qualsevol aliment cuinat a la planxa amb un bon raig d’oli.


  

FORMATGE

Un dels meus menjars preferits. M’agraden tots els formatges, absolutament de tots els tipus i formes. Soc formatgera de tota la vida i no hi ha dia que no en disfrute algun trosset, per  xicotet que siga. 


  

PEIX

M’encanta menjar peix. Sempre m’assenta bé i el disfrute al forn, al vapor i fregit. Però no passa una setmana sense que menge algun dia sushi, sobretot, de salmó o tonyina, que són els meus preferits. 

  

VERDURES

M’agraden TOTES les verdures sense excepció i no passa un sol dia sense que en menge d’alguna classe, ja siga crua, a la planxa o al vapor. L’ensalada és un dels meus plats preferits durant tot l’any, i a la tardor i l’hivern disfrute cada dia dels purés, sobretot, de carabasseta, carlota i carabassa.