Llocs per a viatjar en parella: Destinacions romàntiques

Busques una destinació romàntica per a sorprendre la teua parella el dia de Sant Valentí? T’expliquem quins són els millors llocs i les destinacions més romàntiques del món.

VIATJAR AMB GUST

Compartix

Llocs més romàntics per a passar Sant Valentí

Com cada 14 de febrer arriba l’època més romàntica de l’any i et volem acostar els llocs més bonics perquè pugues passar un Sant Valentí inoblidable amb la teua parella.

1. Granada:

Considerada per molts una de les ciutats més romàntiques d’Espanya, Granada oferix una infinitat d’activitats culturals i d’oci perquè passes uns dies especials. Un passeig pel barri antic de la ciutat, visitar l’Alhambra o pujar al barri de l’Albaicín per a disfrutar de les vistes des del mirador de San Nicolás, on de nit podem veure l’Alhambra il·luminada, fan d’esta capital una de les destinacions preferides per a les parelles.2. Peníscola (Castelló):

La ciutat del papa Luna no és només mar i sol. Situada al nord de la província de Castelló i coronada per un castell sobre el Mediterrani, és una de les tres ciutats pontifícies juntament amb Roma i Avinyó, ja que va ser lloc de residència del papa Benet XIII, més conegut com el papa Luna. La ciutat també ha sigut escenari de nombroses pel·lícules i sèries de televisió. Perdre’s pels seus carrers estrets i empedrats és un plaer per a tots els sentits, a més de tindre una orientació clau per a veure un de les millors postes de sol de la zona.  


3. Altea (Alacant):

Este poble menut de la costa alacantina té un encant especial. Les fatxades blanques típiques i plenes de flors, els carrers empedrats, els miradors al mar i les platges cristal·lines fan que et transportes a un dels enclavaments més bonics i romàntics del Mediterrani, que no té res a envejar a Eivissa o a les illes gregues. 

A més, durant els anys setanta va ser refugi de molts artistes que han fet de l’artesania d’esta localitat un dels seus punts forts.


4. Tosa de Mar (Girona):

Amb una localització privilegiada, este municipi de la Costa Brava és un dels pobles amb més encant del nostre país. La seua muralla construïda en el segle XIV, i en perfecte estat de conservació, protegix els carrers empedrats i les cases centenàries. Un conjunt medieval intacte al peu del Mediterrani que es convertix en l’escenari ideal per a passar uns dies romàntics en parella.


5. Albarracín (Teruel):

Passejar per Albarrasí ens trasllada al passat. Les seues fondes i tavernes ens faran pensar que estem en algun conte. En 1961 va ser declarat conjunt històric i artístic. El castell, la torre del Mirador, el palau episcopal o la catedral fan d’este poble un dels racons més romàntics per a passar en parella estos dies.


6. Calaceite (Terol):

Capital de la comarca del Matarranya, a Terol, també coneguda com la Toscana espanyola, la localitat de Calasseit té un gran valor i una gran bellesa arquitectònica. El nucli urbà va ser declarat conjunt d’interès històric i artístic i bé d’interés cultural. Hi abunden les edificacions, en perfecte estat de conservació, del segle XVIII i començament del segle XIX.


7. Madrid:

Madrid sempre és un bon pla, amb amics, família, però, especialment, en parella, tant per l’oferta cultural com d’oci i gastronòmica. Començant pel Madrid dels Àustries, per la Plaza Mayor, per a anar després en direcció al Palacio Real i, al seu costat, els jardins de la Plaza de Oriente i la Catedral de la Almudena; seguint per l’històric Barrio de las Letras, que deu el nom al fet de ser centre neuràlgic de reunió entre escriptors i artistes, a més de ser el barri que van triar per a viure molts escriptors del Segle d’Or (segle XVII): Cervantes, Lope de Vega, Quevedo, Tirso de Molina o Góngora, entre d’altres; i acabant prenent un dels millors còctels en alguns dels terrats de la ciutat mentre es veu la posta de sol, fan de la capital una de les destinacions preferides per a una escapada romàntica de Sant Valentí.  


8. Pedraza (Segovia):

Passejar per esta ciutat és com entrar en una màquina del temps i transportar-te a l’època medieval. Per a accedir-hi cal creuar la muralla per la porta de la Vila. Quan hi entrem ja veiem que esta localitat ha sabut mantindre l’esperit intacte, amb els seus carrers empedrats i l’arquitectura singular. Es troba a tan sols 40 quilòmetres de Segòvia.