MARÍA HERNÁNDEZ-ALCALÁ

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d’este reportatge, María Hernández-Alcalá i Consum entreguen 500 € a l'AECC.


Llicenciada en Bioquímica amb l’especialitat en Nutrició Clínica i Salut Pública, María Hernández-Alcalá Pérez és un dels puntals de Futurlife21, la companyia que dirigix amb sa mare, Elena Pérez. Futurlife21 encoratja totes les persones a seguir un estil de vida saludable que millore la qualitat de vida, a través d’un sistema d’alimentació deliciós, variat i nutritiu. Per a fer-ho, també duen a terme divulgació científica a través de xarxes socials, llibres, conferències i tallers.

Ací van els seus “cinc de”:


  

OU

És un aliment completíssim, amb tots els aminoàcids essencials, i té colina, que es convertix en acetilcolina, un neurotransmissor molt important per al cervell. A més, és molt condidor i va molt bé amb tot. M’encanta l’ou en totes les versions!

  

OLI D'OLIVA

L’oli d’oliva verge extra és un greix saludable insaturat fantàstic, amb uns beneficis que s’han demostrat en tots els nivells: hormonal, físic, orgànic i mental. Jo dic que és “l’elixir”.

  

SALMÓ

És un peix blau, ric en proteïna i en omega-3, essencial per a l’organisme i del qual s’obté DHA, un àcid gras antiinflamatori molt important per a la nostra salut, i que moltes vegades no està present en la dieta.

  

COLIFLOR

És una verdura molt odiada, però feta en forma de “colirròs”… és un acompanyament bàsic en casa! No hi ha cap setmana que no en mengem. A més, és molt rica en vitamina C.

  

IOGURT NATURAL

M’encanta el iogurt, no només perquè servix de desdejuni, snack, postres o quan vols matar el cuc menjant alguna cosa, sinó perquè és una de les maneres més senzilles de prendre probiòtics. Disfrute mesclant-lo amb fruita fresca, fruita seca i llavors. Si no tinc iogurt per a desdejunar, he d’anar a comprar-ne: no soc persona si no desdejune el meu bol amb iogurt i un café!