MARIAN ROJAS ESTAPÉ

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d’este reportatge, Marian Rojas Estapé i Consum entreguen 500€ a Cáritas.Marian Rojas Estapé és psiquiatra (una vocació que li ve de família) i escriptora. Actualment treballa en l’Institut Rojas Estapé i la seua tasca professional se centra, principalment, en el tractament de persones amb ansietat, depressió, trastorns de personalitat, trastorns de conducta, malalties somàtiques i traumes. És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra i autora dels llibres Troba la teua persona vitamina i Com fer que et passen coses bones: entén el teu cervell, gestiona les teues emocions, millora la teua vida. Ha participat en diversos projectes de cooperació i voluntariat fora d’Espanya, i col·labora de manera habitual en diferents mitjans de comunicació.

Ací van els seus "cinc de":


  

COLIFLOR

Els meus pares tenen una caseta en el camp amb horta i moltes setmanes me’n duc d’allí verdures i hortalisses, per això moltes vegades me l’estalvie en la compra. Amb quatre xiquets goluts a casa, ensenyar els menuts a menjar verdura és essencial!

  

KIWI

En casa ens encanta el kiwi. Inclús el menut demana un kiwi de tant en tant. No en queden sempre, però en compre cada setmana.

  

XOCOLATE NEGRE 85%

M’apassiona el xocolate en totes les varietats, però em controle. Després de dinar i sopar, sempre em menge una unça (o dos!) de xocolate. És una de les meues grans passions.

  

FORMATGE

És la meua segona debilitat després del xocolate. Compre formatge fresc de cabra per al desdejuni i formatge semicurat per a prendre entre setmana. Algunes setmanes em permet una xicoteta alegria i compre algun formatge extra que m’agrade més.

  

PA

Compre molt de pa i el congele. De diferents tipus: espelta, ségol, integral... Cada matí mengem una llesca de pa amb oli d’oliva boníssim (que tenim la sort de rebre d’Andalusia, de la meua família paterna) i formatge o titot. En casa no pot faltar pa.