MARIAN ROJAS ESTAPÉ
![](/public/Image/2023/12/marianrojasestape_consum.jpg)
ELS CINC DE
Compartix
![](/public/Image/2023/12/logocaritas.jpg)
Per la realització d’este reportatge, Marian Rojas Estapé i Consum entreguen 500€ a Cáritas.
Marian Rojas Estapé és psiquiatra (una vocació que li ve de família) i escriptora. Actualment treballa en l’Institut Rojas Estapé i la seua tasca professional se centra, principalment, en el tractament de persones amb ansietat, depressió, trastorns de personalitat, trastorns de conducta, malalties somàtiques i traumes. És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra i autora dels llibres Troba la teua persona vitamina i Com fer que et passen coses bones: entén el teu cervell, gestiona les teues emocions, millora la teua vida. Ha participat en diversos projectes de cooperació i voluntariat fora d’Espanya, i col·labora de manera habitual en diferents mitjans de comunicació.
Ací van els seus "cinc de":
![](/public/Image/2023/12/coliflor_consum.jpg)
COLIFLOR
Els meus pares tenen una caseta en el camp amb horta i moltes setmanes me’n duc d’allí verdures i hortalisses, per això moltes vegades me l’estalvie en la compra. Amb quatre xiquets goluts a casa, ensenyar els menuts a menjar verdura és essencial!
![](/public/Image/2023/12/kiwi_consum.jpg)
KIWI
En casa ens encanta el kiwi. Inclús el menut demana un kiwi de tant en tant. No en queden sempre, però en compre cada setmana.
![](/public/Image/2023/12/chocolate_consum.jpg)
XOCOLATE NEGRE 85%
M’apassiona el xocolate en totes les varietats, però em controle. Després de dinar i sopar, sempre em menge una unça (o dos!) de xocolate. És una de les meues grans passions.
![](/public/Image/2023/12/queso_consum.jpg)
FORMATGE
És la meua segona debilitat després del xocolate. Compre formatge fresc de cabra per al desdejuni i formatge semicurat per a prendre entre setmana. Algunes setmanes em permet una xicoteta alegria i compre algun formatge extra que m’agrade més.
![](/public/Image/2023/12/pan_consum.jpg)
PA
Compre molt de pa i el congele. De diferents tipus: espelta, ségol, integral... Cada matí mengem una llesca de pa amb oli d’oliva boníssim (que tenim la sort de rebre d’Andalusia, de la meua família paterna) i formatge o titot. En casa no pot faltar pa.