MARTA VENTURA
ELS CINC DE
Compartix
Per la realització d’este reportatge, Marta Ventura i Consum entreguen 500€ a Acción contra el hambre.
Marta Ventura és periodista i una de les cares més conegudes d’À Punt, on actualment presenta els informatius del migdia. En la seua trajectòria en À Punt, també ha conduït l’informatiu i la tertúlia matinal, i l’informatiu de segona edició (el de la nit). Ha sigut reportera per a Mediaset (tant en la cadena Cuatro com en connexions territorials des de la Comunitat Valenciana) i, a més de la seua faceta periodística, ha exercit la docència en la Universitat Carlos III de Madrid.
Ací van els seus “cinc de”:
ANOUS
El meu refrigeri indispensable dels matins! I, mesclat amb dàtils, la millor combinació per a aguantar llargues hores de directe en el plató. Font d’energia i omega 3. A més, són tan còmodes de dur en la bossa i de menjar en qualsevol lloc que procure que no me’n falten mai en el dia a dia.
ALVOCAT
Untat en torrades, com a complement per a ensalades, guacamole… és tan versàtil com saludable i té propietats antioxidants. A més, va ser un gran aliat durant els primers mesos d’alimentació complementària del meu fill.
IOGURT
M’encanta el iogurt en totes les seues variants i sabors, amb una menció especial per a les mousses i els de tipus grec. Per a desdejunar, berenar o sopar. Per a mi, el iogurt amb maduixes és una combinació guanyadora i més que apetible.
MANGO
En ensalada, combinat amb formatge feta. Si no ho has provat, et convide a experimentar amb esta mescla, perquè està boníssima. Normalment, afig estos dos aliments a la pasta d’espirals. Em trau de moltes dificultats quan tinc fam i poc de temps per a preparar el menjar.
ARRÒS
Com a bona valenciana, este cereal m’acompanya cada diumenge de la meua vida. La litúrgia de la paella sempre deixa bons moments entre la família i els amics i el millor sabor de boca. Bon profit!