Una web per a ajudar a cuidar-te per fora i per dins

La perfumeria de Consum estrena pàgina web. En ella podràs trobar trucs per a cuidar-te per dins i per fora, tutorials per a fer a casa, consells per a assistir a tot tipus d’esdeveniments amb un bon maquillatge i un pentinat perfecte, concursos i, a més, els últims números de la revista “Bonita”.

SALUT I BELLESA

19 abril 2017

Compartix

Consum estrena una nova pàgina: web, https://cuidarnos.consum.es/, per donar protagonisme a la seua secció de perfumeria. En este nou espai en línia trobaràs, a més de tots els trucs, consells per a cuidar-te, curiositats i suggeriments d’estil de la revista Bonita, productes de totes les marques, el pas a pas dels maquillatges i pentinats més originals i, a més, videotutorials perquè t’animes a posar-los en pràctica a casa.

El nou espai virtual comptarà amb seccions fixes: maquillatge, bellesa, cabell, home, infantil i vídeos, a més d’una pestanya per a descarregar els últims números de la revista Bonita de Consum. Tot el contingut anirà actualitzant-se, periòdicament, amb les últimes tendències per a cuidar-nos, per dins i per fora, en funció de les necessitats de cada època de l’any. I una altra de les novetats que oferix l’espai de perfumeria en línia és la participació activa dels usuaris per mitjà de concursos i enquestes.

El nou espai virtual comptarà amb seccions fixes: maquillatge, bellesa, cabell, home, infantil i vídeos.

A més, el lloc web comptarà amb informació sobre tots els productes de perfumeria i cosmètica que es poden trobar als supermercats, tant de primeres marques com de les marques de Consum: Kyrey, Kyrey Pharma, Consum Kids i Kyrey for Men. I quina millor època que la primavera, on tot ressorgix, per a estrenar este espai web de bellesa. Els colors pastel són tendència, es porten els pentinats desenfadats per a cada dia i un poc més elaborats per a les clàssiques celebracions d’esta temporada: casaments, comunions, batejos… Els tons rosa, afruitats i nude desplacen els més foscos en labials i ombres i comencen els preparatius per a rebre l’estiu. Tot, perquè lluïsques la millor cara esta temporada!


La revista Bonita, la publicació especialitzada en la secció de Perfumeria, amplia enguany la seua presència amb un número més. A més de les publicacions corresponents a tardor-hivern, Nadal i primavera, l’estiu portarà una nova edició amb més idees per a cuidar-nos, també en l’estació més càlida de l’any.

L’últim número corresponent a primavera, que pots trobar en versió impresa al teu supermercat, ve carregat de propostes per a disfrutar del bon temps. I és que la primavera convida a passar més temps a l’aire lliure i a animar els looks de dia i de nit amb maquillatges i pentinats més atrevits. És una època plena de cites a l’agenda, on ja abellix fer alguna escapada, i en la revista trobaràs una guia amb els imprescindibles a la teua maleta i al teu necesser perquè no et falte de res per a sentir-te bé encara que estigues lluny de casa. Són mesos marcats també per celebracions socials i familiars, com les comunions, i, per això, en esta edició Bonita ha volgut dedicar un apartat a eixe dia tan especial.