PABLO ANDÚJAR

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d'aquest reportatge, Pablo Andújar i Consum lliuren 500€  a Fundació Mira'm.Pablo Andújar és un tenista professional espanyol procedent de Conca, tot i que està afincat a València des que era menut. Va començar a jugar a este esport quan només tenia 6 anys d’edat, i durant l’adolescència el seu amor pel tenis va créixer fins que es va convertir en el seu ofici. Actualment entrena en el Club de Tenis València. Va aconseguir el seu rànquing més alt en 2015, quan va arribar al lloc número 32 del món. Parla castellà, francés, anglés i italià, i admira altres jugadors espanyols com Juan Carlos Ferrero, David Ferrer o Rafael Nadal. D’actitud incansable, la seua carrera és un exemple d’esforç i superació.

Ací van els seus "cinc de":


  

AIGUA

En necessite en cada entrenament o partit, ja siga per a mesclar-la amb vitamines o per a prendre-la sola. Una de les millors sensacions és arribar d’un dia exigent i beure un bon got d’aigua fresca. A més, amb 4 xiquets a casa, en uns dies ens l’acabem.


  

ARRÒS

És el carbohidrat que acostume a prendre, necessari per a la recuperació després d’un entrenament exigent. En menge cada dia, ja siga per a dinar o per a sopar; m’encanta inclús acompanyat simplement d’un poquet d’oli d’oliva.


  

XOCOLATE NEGRE 80%

Les meues postres preferides (dins de les postres més sanes). Sempre me’n prenc una unça diària abans de gitar-me. El toc dolç per a mi és imprescindible, perquè, com a esportistes, ens privem de molts aliments, i este és un dolç que pots prendre a diari sense ser perjudicial.


  

DETERGENT

En cada entrenament utilitze una mitjana de 3 samarretes, i m’entrene 2 vegades al dia...  En 3 dies em quedaria sense roba. És bàsic per a llavar la roba suada després de l’exercici.


  

CREMA SOLAR

La temporada de tenis se sol jugar en llocs on fa calor, i a l’aire lliure la majoria de vegades. La crema és fonamental, ja que passe moltes hores al sol en els entrenaments i en els partits. Si vull tindre una pell en condicions quan em retire del tenis, m’he de posar crema en cada entrenament.