Recepta de pasta a la siciliana

La pasta siciliana és un plat de preparació senzilla. Amb pocs ingredients, tindràs a punt una deliciosa recepta original d’Itàlia. Cuinem?

hui mengem

Compartix


INGREDIENTS:

PAS A PAS

1. Posa a bullir aigua en una olla gran, sense oli! 

2. Quan l’aigua comence a bullir, fica un grapat de sal grossa i, una vegada s’haja diluït, aboca-hi la pasta.

3. Talla l’albergina a daus i frig-los en una paella fins que queden ben daurats. Retira’ls del foc i posa’ls en un plat amb paper de cuina perquè absorbisca l’oli que sobra. 

4. Calfa oli a la paella i, quan ja estiga a punt, sofrig un gra d’all, prèviament tallat a làmines, fins que quede daurat. Aboca el pesto rosso a la paella amb l’oli i els alls, remena-ho fins que tot quede ben integrat.

5. Després del temps de cocció de la pasta, escorre-la bé i aboca-la en una paella juntament amb la salsa. Sofrig-la durant un minut perquè quede ben impregnada.

6. Emplata la pasta i afig-li els trossos d’albergina, la quantitat de formatge parmigiano que preferisques... i a disfrutar!

Et suggerim que acompanyes este plat de pasta amb una bona copa del teu vi negre preferit: troba’l en https://tienda.consum.es