Recepta de pasta a la siciliana
La pasta siciliana és un plat de preparació senzilla. Amb pocs ingredients, tindràs a punt una deliciosa recepta original d’Itàlia. Cuinem?
hui mengem
Compartix
INGREDIENTS:
- 1 kg de pasta Elicoidali
- 2 albergines
- 1 gra d’all (si t’agrada més picant, en pots afegir un altre)
- Sal grossa
- 1 pot de pesto rosso
- Oli d’oliva suau
- Formatge parmigiano reggiano
PAS A PAS
1. Posa a bullir aigua en una olla gran, sense oli!
2. Quan l’aigua comence a bullir, fica un grapat de sal grossa i, una vegada s’haja diluït, aboca-hi la pasta.
3. Talla l’albergina a daus i frig-los en una paella fins que queden ben daurats. Retira’ls del foc i posa’ls en un plat amb paper de cuina perquè absorbisca l’oli que sobra.
4. Calfa oli a la paella i, quan ja estiga a punt, sofrig un gra d’all, prèviament tallat a làmines, fins que quede daurat. Aboca el pesto rosso a la paella amb l’oli i els alls, remena-ho fins que tot quede ben integrat.
5. Després del temps de cocció de la pasta, escorre-la bé i aboca-la en una paella juntament amb la salsa. Sofrig-la durant un minut perquè quede ben impregnada.
6. Emplata la pasta i afig-li els trossos d’albergina, la quantitat de formatge parmigiano que preferisques... i a disfrutar!
Et suggerim que acompanyes este plat de pasta amb una bona copa del teu vi negre preferit: troba’l en https://tienda.consum.es