PEPE GIMENO

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d'aquest reportatge, Pepe Gimeno i Consum lliuren 500€  a Asociació Valenciana de Caritat.Dissenyador gràfic i tipogràfic, Pepe Gimeno (València, 1951) és el responsable d’algunes de les imatges i de les marques més reconegudes de València, com ara la de l’EMT, Lladró, Turisme de la Comunitat Valenciana, les Corts, Fundació Bancaixa o Roca. Graduat en l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics de València, després de passar per diferents agències de publicitat entre els anys setanta i huitanta, va formar tàndem creatiu amb el també dissenyador Nacho Lavernia en la societat Gimeno i Lavernia, fins al 1995. És llavors quan es trasllada a Godella i funda Gimeno Gràfic, l’estudi des d’on encara treballa actualment per a diferents clients, i que compagina també amb la seua activitat artística i plàstica. Va rebre el prestigiós Premi Nacional de Disseny l’any 2020.


Ací van els seus “cinc de”:


  

MUSLI

Ja fa molts anys, des que vaig tastar el meu primer musli a Suïssa, tots els matins desdejune un bon tassó de cereals amb fruita i iogurt. A banda que està molt bo, em resulta digestiu i em proporciona energia per a afrontar el dia. 


  

VI

Una bona copa de vi negre, de tantes DO excel·lents que tenim a Espanya, arredonix qualsevol menjada. Si a més estàs en bona companyia, la situació és perfecta.


  

FRUITA

Mai soc capaç de menjar-me només una peça de fruita, sempre m’abellix menjar-ne més. Soc un entusiasta de qualsevol tipus de fruita; tenen un aroma, una frescor i una dolçor inigualables. Em resulta molt agradable consumir-ne a qualsevol hora del dia i en totes les menjades. 

  

PERNIL SERRÀ

Hi ha un sabor que mai cansa i és el del pernil serrà. En puc menjar en qualsevol moment del dia i, a més, no necessita una preparació especial: amb una llesca de pa de poble i un bon raig d’oli d’oliva verge extra… toques el paradís! No m’estranya que s’aprecie tant en tot el món.

  

CAFÉ

Com que soc hipotens, aprecie el café no només per l’aroma i el sabor, sinó també perquè em carrega les piles per a continuar l’activitat diària. Quan en prenc després de menjar, note durant hores el sabor meravellós que té.