Receptes de Halloween per a fer amb xiquets
La festa de Halloween serà diferent enguany. Aconseguix que els xiquets de la casa disfruten del dia preparant estes originals receptes de Halloween.
hui mengem
Compartix
Encara que enguany les celebracions de Halloween seran molt més tranquil·les que en altres ocasions, no hem de renunciar a passar una estona divertida en casa amb els menuts. Podeu celebrar una xicoteta festa en família, decorar la casa, disfressar-vos i cuinar alguna d’estes divertides receptes entre tots. Són fàcils i als xiquets els encantaran!
5 receptes originals per a Halloween
- Desdejuni amb esquelet
Pots començar el dia de Halloween sorprenent-los amb este desdejuni terrorífic.
Ingredients: ous, quètxup, mostassa.
Elaboració: posa un poc d’oli en una paella antiadherent. Cal cuinar l’ou sense que hi queden puntes, com si fora a la planxa. Un truc: tira només la clara i quan esta estiga un poc quallada, afig el rovell, no en el centre sinó prop d’una de vora perquè siga el cap del nostre esquelet. Traiem l’ou del foc i dibuixem, amb quètxup en el rovell, els ulls i la boca. Per al cos utilitzarem la mostassa. Una altra opció és deixar el rovell al mig, dibuixar-li unes potetes i afegir-hi unes rodanxes d’oliva negra per a fer un divertit i nutritiu ou amb forma d’aranya.
- Dits sagnants
Ingredients: salsitxes de tipus Frankfurt, ametles laminades, quètxup.
Elaboració: tallem les salsitxes per la mitat intentant que el tall siga irregular. Fem una incisió en l’extrem que no hem tallat per a ficar l’ametla laminada que servirà d’ungla. Amb un ganivet, farem talls en la salsitxa imitant les línies dels dits. Untem amb quètxup l’extrem oposat a l’ungla.
- Plàtans fantasma
Ingredients: plàtans, xocolate blanc per a fondre, gotetes de xocolate negre, palets de gelat.
Elaboració: Tallem el plàtan en quatre parts (per la mitat i també de forma longitudinal). Posem els palets de gelat en la base. Fonem el xocolate blanc, hi submergim els plàtans, col·loquem les gotes de xocolate per a fer els ulls i els deixem refredar en la nevera perquè s’endurisquen.
enfriar en la nevera para que se endurezcan.
- Magdalenes fantasma
Ingredients: magdalenes (normals o minis), fondant blanc, sucre en pols, colorant alimentari per a rebosteria (negre), un corró.
Elaboració: Podem comprar les magdalenes ja fetes perquè la recepta siga més senzilla. Per a la cobertura utilitzarem fondant blanc. Estirem una porció xicoteta de fondant amb el corró, una tasca que encanta als menuts. Evita que el fondant s’apegue en el banquet o en el corró empolvorant les dos superfícies amb sucre en pols. Cobrim cada magdalena amb la porció estirada del fondant i li donem forma de fantasma. Fem dos boletes de fondant per als ulls i pintem les pupil·les amb colorant alimentari. Als xiquets els encantarà!
- Aranyes amb cereals
Ingredients: cereals de xocolate, núvols de sucre, pretzels menuts, xocolate negre o amb llet per a fondre, xocolate blanc per a fondre, retolador alimentari negre (per als ulls)
Elaboració: Piquem els cereals. Fonem els núvols de sucre en el microones i els mesclem amb els cereals. Cal utilitzar la mateixa quantitat dels dos ingredients. Modelem la massa en forma de galletes. Posem un palet en cada una i les banyem en xocolate fos. Per als ulls, fonem un poc de xocolate blanc, l’apeguem al cos de l’aranya i els fem un puntet negre al mig amb el retolador alimentari. Tallem el pretzel per a fer les potes i les inserim a banda i banda de l’aranya. Podem utilitzar el xocolate blanc també per a dibuixar uns claus en la boca de l’aranya de xocolate.