Regals originals de Sant Valentí

Estàs pensant idees per a sorprendre la parella per Sant Valentí? Si de veres vols deixar un record inesborrable, fuig de les clàssiques flors i els socorreguts bombons d’última hora. Val la pena dedicar una miqueta més de temps als preparatius i endevinar la tecla el dia dels enamorats.

saber comprar

8 febrer 2019

Compartix

Els regals personalitzats, els que són per i per al seu destinatari, s’aprecien més que aquells que podrien servir per a qualsevol persona i ocasió, són els que arriben realment al cor. L’èxit no depèn del pressupost, si no de trobar la millor idea. Ací tens algunes propostes per a enlluernar, encara més, la teua persona especial.

Experiències

Regala moments, siguen compartits o no. Aprofita com de bé coneixes la teua parella i busca eixa experiència que li encanta o a la qual sempre “s’ha volgut apuntar” i que per falta de temps sempre va relegant a un segon pla.

  • Només per als seus ulls: demostra-li com l’aprecies i regala-li relax: pots concertar una sessió de bellesa, un massatge relaxant, un dia de compres… També pots optar per la formació en alguna cosa que realment li interesse: un taller de cuina, una classe de vol, un taller de fotografia… N’hi ha prou de pensar en una de les seues aficions i les idees sorgiran soles.

  • Cita per a dos: a més del clàssic sopar romàntic o l’eixida típica al cinema, a un concert especial o a una obra de teatre, pots buscar altres experiències compartides amb un toc diferent. Visitar un celler, una vesprada de spa, una sessió de ball, recórrer junts els vostres llocs preferits, fer per fi el vostre viatge somiat… Hi ha tantes possibilitats com persones i el que realment importa és compartir el moment.


Fabricació pròpia

Si t’animes a preparar tu mateix el regal l’èxit està pràcticament assegurat, ja que serà un objecte exclusiu i tindrà el teu toc i, recorda, això és el que li agradarà a la teua parella.

  • Fes-ho tu mateix: Les possibilitats són tantes com les teues habilitats. Pots recórrer a objectes de decoració personalitzats: un coixí, una manta, un quadre pintat per tu, una peça de roba…

  • Escriu la vostra història: arreplega els moments que han marcat la vostra relació.  Un àlbum amb les vostres millors fotos, una llista d’eixes cançons que sempre canteu a duo en el cotxe, un “llibre” amb les vostres primeres converses per WhatAapp, segur que se t’ocorren mil aventures que pots recordar-li. Només has de pensar en el millor format…