5 regals perfectes per a Nadal amb els quals encertaràs sí o sí

Busques el regal perfecte per a Nadal? Trobar un regal a mida per a encertar no és una faena fàcil. T’ajudem a triar amb estos consells!

saber comprar

Compartix


Entrem en la temporada de donar regals i rebre’n i, si volem fer el regal perfecte, el millor és que anem pensant i planificant. Si els comprem amb antelació, no només aconseguirem arribar més tranquils a les festes de Nadal, sinó que també podrem estalviar una miqueta, ja que ens donarà temps de comparar preus o d’aprofitar ofertes tipus black friday i no decantar-nos pel primer que trobem per desesperació. 

Plantejament, anticipació i una bona busca són la clau per a aconseguir el regal perfecte. I, encara que el moment de “regalar” és molt divertit, pot arribar a convertir-se en una tortura si no trobem el que busquem o si la persona a qui li fem el regal és “complicada” o “ho té tot”. 


Què és el millor que es pot regalar per Nadal?

  • Regals útils. Moltes vegades pensem que, com més ostentós i cridaner siga el regal, millor, i això pot ser un error greu. Està demostrat que les persones que reben regals els disfruten molt més si són útils i pràctics. 
  • Experiències: viatges, gastronomia i/o assistència a espectacles. Cada vegada tenim menys temps per compartir amb qui més volem i, potser, eixe és el millor regal, el nostre temps. Així que podem regalar una experiència basada en els gustos de l’altra persona i compartir eixe temps junts. Des d’un salt en parapent, un viatge en globus o unes entrades fins a una competició esportiva, un concert, eixa exposició que tanta il·lusió li fa o una reserva en el restaurant que acaben d’inaugurar a la ciutat. Qualsevol d’estes coses són un encert segur a l’hora de regalar. 
  • Regals gurmet. Si estem davant una persona a qui li agraden els productes selectes com disfrutar d’un bon vi, formatge, pernil o és un apassionat dels xocolates, sempre podem preparar una caixa amb productes que siguen del seu interés perquè els puga disfrutar amb qui més desitge. 


  • Benestar i bellesa. Cremes, colònies, massatges, tractaments relaxants… Hi ha infinitat d’opcions per a regalar en esta secció. A més, el dia a dia moltes vegades no ens permet donar-nos estos gustos, així que eixe moment de “cuidar-nos” sempre agrada. Per a encertar un poc més, el millor és conéixer els gustos i les necessitats de la persona a qui hem de fer el regal i de segur que li encantarà qualsevol present d’este tipus. 
  • Lectura. Els llibres són un comodí excel·lent per a regalar. Si a més ens informem de quins gustos té i si el seu autor preferit ha de firmar llibres per la zona, estem d’enhorabona perquè el regal serà un èxit garantit.

Què li podem regalar a una persona que ho té tot?

Regalar a este tipus de persones és molt complicat i moltes vegades es convertix en una faena difícil. Per això el millor que li podem regalar és una cosa única, com una experiència o un regal personalitzat. Hui en dia disposem en el mercat de moltes opcions que ens permeten personalitzar des d’objectes com botelles, tasses… fins a roba i complements com bosses, carteres o, inclús, sabatilles d’esport. 

Una qüestió molt important a l’hora de fer un regal és que, si no sabem què podem regalar, el millor és no regalar res. No val comprar per comprar, perquè la persona que ho rep percep que el regal no està comprat amb il·lusió ni amb entusiasme i és una sensació poc agradable. A més, correm el risc, més que probable, que no li encaixe.