Rotllets de titot amb ou filat 

Ingredients per 4 persones:

200 g de titot torrat en tallades - ½ l d’aigua - 1 kg de sucre - 8 rovells d’ou

Entrantes y aperitivos

Compartix


PASSOS

Preparar l’ou filat en família és divertit i senzill, els més menuts de la casa estaran encantats de participar-hi!

  1. Posem l’aigua i el sucre en un casset amb prou profunditat per a abocar-hi els rovells (l’almívar ha de tindre 10 cm de profunditat) i deixem que bulla uns 5 minuts.
  2. Colem els rovells amb un colador fi, les posem en un filador, biberó o xeringa de cuina i, en el moment en què l’almívar estiga a punt de fil, tirem els rovells (a una altura de 10 cm aproximadament perquè caiga un fil). Ho remenem amb una aranya o espumadora i ho deixem coure un minut aproximadament.
  3. Ho passem ràpidament a un bol amb aigua ben freda. Ho escorrem bé i ho col·loquem sobre una reixeta.
  4. Omplim les tallades de titot amb ou filat i ho emplatem.