SANDRA POLOP

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d’este reportatge, Sandra Polop i Consum entreguen 500 € a la Fundació Infantil Ronald McDonald.

Sandra Polop va saltar a la fama per participar en la quarta edició d’Operación Triunfo, però la seua trajectòria artística no té límits. Vocalista en programes com Al pie de la letra, d’Antena 3, i Los mejores años de nuestra vida en TVE, ha sigut coprotagonista d’un dels musicals més populars dels últims anys, Jesucristo Superstar. Actualment, és vocalista dels projectes Zulu i Pop Ladies, mentre compagina el seu treball com a coach vocal.


Ací van els seus “cinc de”:


  

INFUSIONS DE GINGEBRE

El gingebre, en qualsevol dels seus vessants, és un dels aliments que més necessitem els cantants. Ens ajuda a cuidar la veu, sobretot quan estem afònics o tenim problemes en les cordes vocals. Una miqueta de gingebre ratlladet va genial, i si a més te’l prens a manera d’infusió, es convertix en un aliat perfecte.  

  

PASTA FARCIDA

 Mai me’n falta en el rebost perquè m’ho facilita tot, sobretot quan estic de gira. Perquè volem donar tanta prioritat al descans corporal i vocal que se’ns oblida totalment que també cal cuidar-se i agafar forces amb l’alimentació. Així que qualsevol pasta farcida amb salsa, o oli, en fred o en calent… em va genial!

  

OLIVES

Són la meua obsessió. Mançanenques, llepadits, amb pinyol, sense pinyol, farcides d’anxova, amb pimentó per dins, etc. Crec que no hi ha un dinar o sopar, tant fora com dins de casa, en què no hi haja olives, i si a mi se m’oblida demanar-les, qualsevol dels meus amics sap que en voldré i les demanen per mi!

  

TARONGES

 L’energia necessària i, a més, de la terreta. En ma casa no falta mai un bon bol enorme de fruita, però amb les taronges tenim un problema seriós. M’agraden les mandarines, les taronges per a fer suc, a rodanxes…  Hi ha algun valencià o valenciana a qui no li agraden? Ho dubte molt!

  

TONYINA FRESCA

I en concret… tàrtar de tonyina! Em sembla un plat rapidíssim de preparar tant per a dinar, com per a sopar, quan vas de cap amb classes, reunions, assajos… És una de les millors maneres de menjar sa i ràpid.