Descobrix els talls de cabell que seran tendència 

Et contem els talls de cabell que seran tendència l’any que ve, tant per a home com per a dona. Descobrix amb nosaltres el més nou.

SALUT I BELLESA

Compartix


Amb l’arribada de la nova estació el cos demana un canvi i no hi ha millor canvi que un tall de cabell. Si comencem a pensar en els diferents talls de cabell per a dona i per a home no pararíem, però no hem d’oblidar que no tots estan fets per a nosaltres. Hi ha alguns trucs per a saber quin tall t’afavorirà més o menys segons la forma de la cara i les faccions que tingues.

Si volem eixir de dubtes i saber quin tipus de tall ens queda millor, descobrim alguns tipus de talls de cabell per a dona que estan en tendència esta tardor-hivern 2023/2024.

  • Garçon: entre els talls de cabell curt per a dona, l’estil garçon és un clàssic i està de moda. Este tall és còmode i elegant; a més, un serrell a capes llargues et permetrà jugar i crear diferents estils per a evitar caure en l’avorriment.
  • Tall de cabells wolf cut: este tall combina el tall shag, conegut per les capes definides, amb el famós mullet. Esta opció emfatitza les faccions de la cara; i les capes i el volum et permetran jugar amb metxes.
  • Torna el serrell: este distintiu aporta cos a les cabelleres llargues i dona ritme a les curtes. Desfilat, cortina, obert pel centre o recte; cada u té la seua essència.
  • Cabellera pels muscles ondulada: esta opció no falla, tampoc ara, si repassem els talls de cabell de dona per al 2023. Afavorix, permet fer-te tot tipus de pentinats i no requerix l’atenció i la cura d’una cabellera llarga.En el cas dels talls de cabell per a home el mullet continuarà sent tendència, però d’una manera més subtil i sofisticada. Tampoc passaran desapercebuts els talls molt curts o rapats com el militar. I, finalment, per a qui vulga portar el cabell un poc més llarg, l’escalonat serà l’elecció idònia.

En definitiva, en funció de la tria que faces, el primer de tot i el més important és conéixer els teus gustos, buscar referències que t’inspiren i, sobretot, preguntar-te si podràs mantindre el pentinat o no tindràs prou de temps per a lluir-lo. Però, si així i tot, tens ganes de fer-te un canvi de look no tingues por de provar fins que trobes l’estil perfecte per a tu.