Timbal cruixent de parmesà amb pernil ibèric

Ingredients per a 4 persones:  

 150 g de formatge parmesà, 250 g d’ensalada verda variada, 110 g de tomaca seca en oli, 1 ceba tendra, 20 g d’api, 120 g de pernil ibèric

Entrantes y aperitivos

Compartix

Timbal crujiente de parmesano con jamón ibérico

PER A LA VINAGRETA

- 100 ml d’oli d’oliva verge
- 30 ml de vinagre de xerés
- 6 g de mostassa de Dijon
- Pebre

PREPARACIÓ

1. Prepara la vinagreta ficant tots els ingredients en un pot i agitant-ho bé.

2. Ratlla el formatge parmesà i posa’l en una paella calenta. Quan estiga daurat, lleva’l amb l’ajuda d’una espàtula.

3. Mescla l’ensalada verda amb la ceba, l’api i les tomaques seques trossejades, i adoba-la amb la vinagreta.

4. Munta l’aperitiu alternant l’ensalada amb les teules de formatge i de pernil.