Timbal cruixent de parmesà amb pernil ibèric
Ingredients per a 4 persones:
150 g de formatge parmesà, 250 g d’ensalada verda variada, 110 g de tomaca seca en oli, 1 ceba tendra, 20 g d’api, 120 g de pernil ibèric
Entrantes y aperitivos
Compartix
PER A LA VINAGRETA
- 100 ml d’oli d’oliva verge
- 30 ml de vinagre de xerés
- 6 g de mostassa de Dijon
- Pebre
PREPARACIÓ
1. Prepara la vinagreta ficant tots els ingredients en un pot i agitant-ho bé.
2. Ratlla el formatge parmesà i posa’l en una paella calenta. Quan estiga daurat, lleva’l amb l’ajuda d’una espàtula.
3. Mescla l’ensalada verda amb la ceba, l’api i les tomaques seques trossejades, i adoba-la amb la vinagreta.
4. Munta l’aperitiu alternant l’ensalada amb les teules de formatge i de pernil.