Tot el que necessites saber perquè menge bé

Amb la tornada a l’escola després de les vacances, arriben els bons propòsits per a millorar el dia a dia dels xiquets, tant en l’organització de les tasques a casa com en els hàbits d’alimentació.

cures infantils

8 setembre 2016

Compartix

El portal Team Consum dirigit a la formació dels menuts i joves consumidors de la casa es renova amb recursos i jocs perquè estos aprenguen hàbits de vida saludable, i a més oferix nous articles i concursos perquè els professors i la família els guien en este aprenentatge. 

La web www.teamconsum.consum.es estrena curs amb nova cara i moltes novetats. Nous articles, més jocs interactius, articles sobre nutrició i educació, activitats en grup per a l’aula i un disseny totalment accessible.

Les activitats es distribuïxen per etapes dels 3 als 14 anys, amb un format que s’adapta a tots els suports (tauleta, ordinador, pissarra digital i mòbil), perquè els recursos educatius puguen aprofitar-se tant a l’aula, ja siga a classe, en l’acolliment matinal, a l’hora de l’esmorzar o del dinar, com a casa amb la família.


TEAM I ELS ALIMENTS AL NOSTRE COS

Un joc per a descobrir les funcions que els aliments tenen sobre l’organisme, donant-los una visió de varietat i racionalitat.

A més d’aprendre jugant amb Team com es fa una bona compra, conéixer la piràmide dels aliments o quines són les bases de la dieta mediterrània, menuts i joves tindran l’oportunitat d’acostar-se a jocs tradicionals com el tres en ratlla, l’intrús, la paraula prohibida o el bingo des de l’enfocament de l’alimentació saludable.

La part més lúdica de la web es completa amb propostes didàctiques perquè els professors puguen treballar amb els alumnes, de manera amena i divertida, aplicant recursos i dinàmiques del treball en equip a l’aula. I a més inclou un apartat especial d’articles sobre nutrició per a donar suport a la confecció dels menús setmanals a casa.

CAÇA DEL TRESOR, SANS I FORTS COM A TEAM

Recurs didàctic per a descobrir com créixer sans i forts.

JOVES CONSUMIDORS

Esta ferramenta en línia adreçada a escolars, educadors i famílies va nàixer en 2014 amb l’objectiu de fomentar els estils de vida i d’alimentació saludables en menuts i joves consumidors. 

Team Consum forma part del Programa de Formació que Consum dirigix de forma contínua als menuts i joves consumidors i té com a objectiu principal combinar l’aprenentatge sobre temes de consum (alimentació, nutrició i seguretat alimentària) amb el joc, fomentant estils de vida sans i responsables i despertant el seu sentit crític com a consumidors.

Recursos educatius, jocs i articles sobre hàbits de vida saludable a un clic.