Els Cinc de

Victoria Díez San Juan

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d’este reportatge, Victoria Díez i Consum entreguen 500 € en aliments a l'Asociació Espanyola contra el Cáncer.Victoria Díez és jugadora de pilota valenciana, esport que practica, concretament, en les modalitats de raspall, one wall, frontó i galotxa. Els últims anys s’ha imposat en les principals competicions de pilota, tant en l’àmbit autonòmic com en l’internacional, i en certàmens tan prestigiosos com l’Europeu de pilota i la Supercopa de raspall. Actualment compagina la seua faceta esportiva amb els estudis de Biotecnologia en la Universitat de València.


Açí van els seus "cinc de":


 

  

ALVOCAT

L’alvocat en la torrada no falta cap dia en el meu desdejuni. L’alvocat és ric en potassi i magnesi, minerals que afavorixen el bon funcionament del sistema muscular, i a més és un bon antioxidant.

PASTA

M’encanta tot tipus de pasta, i com que soc esportista en prenc uns quants dies a la setmana. És una font de carbohidrats, cosa que em proporciona bastant energia, i a més és un producte baix en greixos i colesterol.


  

PLÀTAN

El plàtan és la meua fruita preferida. És una font important de potassi i ajuda a evitar les enrampades musculars, per això en solc prendre molt sovint per poder recuperar-me així de grans esforços.

 


PEIX

En la meua dieta tampoc falta el peix. Té un valor nutritiu excel·lent, proporciona proteïnes de gran qualitat i una àmplia varietat de vitamines i minerals.

 

VERDURES

M’encanta tot tipus de verdures, és un menjar que no em pot faltar cap dia en el menú. Aporten moltes vitamines i minerals, i a més són els aliments que més aigua proporcionen, per això m’ajuden a tindre el cos hidratat.