XIMO ROVIRA

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d’este reportatge, Ximo Rovira i Consum entreguen 500€ a Casa Caridad.



Ximo Rovira és un presentador de televisió conegut pel seu treball en Canal 9, la televisió autonòmica de la Comunitat Valenciana, on es va incorporar en 1990. Els anys següents va presentar el programa d’actualitat rosa Tómbola i va dirigir el magazine Bon Matí en Ràdio 9. Ha passat per mitjans locals com Levante TV i també ha format part de diversos programes i formats televisius a escala nacional. En l’actualitat, és un dels copresentadors de Som a casa, el nou magazine vespertí d’À Punt Mèdia.

Ací van els seus "cinc de":


  

ARRÒS

Els caps de setmana no falta l’arròs a casa; m’encanta la paella, però també els melosos de peix. Per als dies de treball, acostume a menjar arròs integral en ensalades i amb verdures.

  

TOMATE

Soc fan de la bona tomaca i, si és valenciana, millor encara. És una sort que puguem disfrutar-ne tot l’any, però a l’estiu… ací estan especialment espectaculars. Una bona tomaca és incomparable.

  

KÉFIR

És un producte que m’ajuda molt amb les digestions. També contribuïx a mantindre en equilibri la microbiota intestinal. En prenc de matí, però no sol: l’acompanye amb unes quantes anous.

  

PESCADO

Especialment la corbina. Fa temps que l’he descoberta i m’encanta per als sopars ràpids, ja que és un aliment molt versàtil i agraït. La prepare oberta pel dors i ix boníssima.

  

NARANJAS

En la dieta no em falta una taronja per a desdejunar. És una font de vitamina C excel·lent, ideal per a arrancar el dia. A més, procure que siguen del terreny per a col·laborar amb l’economia circular.