Milfulls de verdures amb crema de porro i poma
Ingredients per a 1 persona:
100 grs de carabasseta, 100 grs de creïlles, 100grs de carlotes, 50grs d'arbergina, 50grs de ceba, oli d'oliva, sal, pebre i herbes aromàtiques.
Per a a crema: 80grs de porro trossejat, 50grs de ceba picada, 1 poma trossejada, 150 ml de llet d'ametles, 60ml d'oli d'oliva, 40 grs de mantega, sal i pebre.
Vegetarianas
Compartix
ELABORACIÓ:
- Lamina totes les verdures molt fines i col·loca-les en capes amb l’ajuda d’un motle.
- Ruixa-les amb oli, condimenta-les amb herbes i espècies entre les capes i cuina-les al forn 20 minuts a 190 ºC.
- Per a fer la crema, ofega el porro, la ceba i la poma en oli i mantega en un casset.
- Afig-li la llet d’ametles, cobrix-ho d’aigua i cuina-ho 25 minuts a foc lent. Després, tritura-ho tot i condimenta la crema.