Bou de mar gratinat
Ingredients per a 4 persones:
4 bous de mar, 1 ceba, 1 all, 300 g de llet sencera, 30 g de farina, Julivert, Pa ratllat, 2 rovells, 10 g mantega, Oli d’oliva verge extra, Sal i pebre
Pescados
Compartix
PREPARACIÓ
1. Bull els bous de mar de 12-15 minuts per kg. Quan estiguen freds retira’n la carn ireserva’n la closca llavada prèviament
2. Precalfa el forn a 200 °C
3. Sofrig laceba i l’all picats 5 minuts a foc mitjà, agrega-hi la farina, ofega-ho uns minuts i tira-hi la llet. Remena-ho constantment fins que la beixamel s’espessisca.
4.Fora del foc, afig els 2 rovells d’ou, la carn de bou de mar i el julivert picat
5. Ompli les closques i posa en la superfície una miqueta de pa ratllat i un poc de mantega.
6. Cuina-hoal forn a 200 °C durant 15 minuts.