Pagre amb tàperes i salsa de cava
Ingredients per a 1 persona:
1 pagre filetejat, 250 ml de cava, 25 g de mantega, 20 g de farina, 40 g de tàperes, 50 g d’ametles, Creïlles de microones, Oli d’oliva verge extra, Sal
Pescados
Compartix
PREPARACIÓN
1. Per a la salsa, fon en un cassó la mantega, afig-li la farina fins que agafe una miqueta de color, suma-li el cava, salpebra-ho i remena-ho fins que s’espessisca. Reserva-ho
2. Cuina les creïlles en el microones seguint les instruccions de l’envàs
3. En una paella, cuina els filets de pagre salpebrats: uns 3 minuts per cada costat a foc fort, començant sempre per la part de la pell.
4. Munta el plat amb el peix, la salsa per damunt i les creïlles de guarnició.
Decora-ho amb tàperes i ametles