Costelles amb mel i puré de poma
Ingredients per a 4 persones:
4 costellams de corder (sense els pals de les costelles)
500 ml de suc de taronja
100 ml de mel
50 g de mostassa
1/2 kg de pomes golden
20 g de mantega
6 g de sucre moreno
6 ml de suc de llima
Un pessic de gingebre molt
Un pessic de pebre negre
Sal
Carnes
Compartix
ELABORACIÓ
PER A LES COSTELLES
1. Salpebra la carn.
2. Unta-la amb mel i mostassa.
3. Arruixa-la amb suc de taronja.
4. Posa-la en una safata de forn i cuina-la a 200ºC durant 45 minuts.
5. Deixa-la reposar 10 minuts.
PER AL PURÉ
1. Pela les pomes i talla-les.
2. Bull-les durant 25-30 minuts.
3. Tritura-les amb el sucre moreno, la mantega, el suc de llima, el gingebre, el pebre negre i la sal.