Costelles amb mel i puré de poma 

Ingredients per a 4 persones:

4 costellams de corder (sense els pals de les costelles)

500 ml de suc de taronja

100 ml de mel

50 g de mostassa

1/2 kg de pomes golden

20 g de mantega

6 g de sucre moreno

6 ml de suc de llima

Un pessic de gingebre molt

Un pessic de pebre negre 

Sal

Carnes

Compartix

ELABORACIÓ


PER A LES COSTELLES

 1.     Salpebra la carn.

2.     Unta-la amb mel i mostassa.

3.     Arruixa-la amb suc de taronja.

4.     Posa-la en una safata de forn i cuina-la a 200ºC durant 45 minuts.

5.     Deixa-la reposar 10 minuts.

 

PER AL PURÉ

 1.     Pela les pomes i talla-les.

2.     Bull-les durant 25-30 minuts.

3.     Tritura-les amb el sucre moreno, la mantega, el suc de llima, el gingebre, el pebre negre i la sal.