Recepta d’abadejo amb beixamel 

Aprén a preparar la recepta d’abadejo amb beixamel de coliflor, un plat molt complet, saborós i original. El tindràs a punt en pocs passos, comencem?

hui mengem

Compartix


INGREDIENTS:

PAS A PAS:

1. Fes primer la beixamel de coliflor. Per a fer-la, cou la coliflor en pomets aproximadament durant 25 minuts. Després del temps de cocció, escorre-la i posa-la en una batedora juntament amb el formatge d’untar, la llet, la sal i el pebre. Tritura-ho bé, fins aconseguir una salsa fina i molt espessa.

2. Calfa el forn. En una cassola de fang, fica les dos tallades d’abadejo, posa’ls sal i pebre al gust, arruixa’ls amb un poc d’oli i, finalment, banya l’abadejo amb la beixamel.

3. Enforna l’abadejo durant 15 minuts a 200º amb calor dalt i després, gratina’l durant 5 minuts més.