Recepta d’abadejo amb beixamel
Aprén a preparar la recepta d’abadejo amb beixamel de coliflor, un plat molt complet, saborós i original. El tindràs a punt en pocs passos, comencem?

hui mengem
Compartix

INGREDIENTS:
- 2 tallades d’abadejo ( 200 g cada pesa)
- 150 g de coliflor
- 50 ml de llet sencera
- 75 g de formatge d’untar
- Oli d’oliva verge extra
- Sal i pebre
PAS A PAS:
1. Fes primer la beixamel de coliflor. Per a fer-la, cou la coliflor en pomets aproximadament durant 25 minuts. Després del temps de cocció, escorre-la i posa-la en una batedora juntament amb el formatge d’untar, la llet, la sal i el pebre. Tritura-ho bé, fins aconseguir una salsa fina i molt espessa.
2. Calfa el forn. En una cassola de fang, fica les dos tallades d’abadejo, posa’ls sal i pebre al gust, arruixa’ls amb un poc d’oli i, finalment, banya l’abadejo amb la beixamel.
3. Enforna l’abadejo durant 15 minuts a 200º amb calor dalt i després, gratina’l durant 5 minuts més.