Carxofes amb ou escaldat, pernil i vinagreta de mandarina

Prepara un plat de carxofes amb pernil i ou i aprofita els beneficis d'esta verdura. Una recepta deliciosa i fàcil de seguir. A quines esperes?

hui mengem

Compartix


INGREDIENTS:

ELABORACIÓ PAS A PAS:

1. Comença preparant la vinagreta. Per a fer-ho, pica les ametles en un morter i, després, afig-li oli, sal, el suc i la ratlladura de la mandarina. Remena la mescla i reserva-ho.

2. Neteja les carxofes, talla-les en quatre trossos i reserva-les. 

3. En un bol, afig un poc d’aigua juntament amb unes fulles de julivert fresc i el suc de llima. Fica-hi les carxofes ja tallades perquè no s’oxiden.

4. Escorre les carxofes i marca-les en una paella amb un poc d’oli calent. Afig l’all i el pernil fins que es torren.

5.Prepara l’ou escaldat. Per a fer-ho, trenca l’ou en un bol amb vinagre i cuina’l en una cassola amb aigua bullint.

6. Posa l’ou sobre les carxofes i escampa pel plat la vinagreta de mandarina.