Cigrons torrats

Si estàs buscant com substituir els snacks ultraprocessats, et recomanem este deliciós i saludable snack: cigrons torrats. Descobrix-los!

hui mengem

Compartix


Una vegada  els proves, tornaràs a fer-los una i altra vegada. Estos cigrons especiats torrats al forn són un vici, es poden prendre com snack, o afegir-los com a toc cruixent a qualsevol plat. A més, són una estupenda manera d'incloure proteïna vegetal als menjars. 

Recepta de cigrons torrats

Ingredients (4 persones)

  • 200 g de cigrons cuits
  • 40 g d’oli d’oliva verge extra
  • 5 g de pebre roig dolç de la Vera
  • 2 g de pebre roig picant de la Vera
  • 2 g de comí molt
  • 1 g de pebre negre
  • Sal

Preparació

  1. Precalfa el forn a 180 °C.
  2. Escorre els cigrons i mescla’ls en un bol amb l’oli d’oliva i les espècies. Salpebra’ls al gust i torna’ls a mesclar.
  3. Escampa els cigrons en una safata de forn i cuina’ls uns 40 minuts, remenant-los de tant en tant, fins que estiguen molt daurats i cruixents.