Cigrons torrats
Si estàs buscant com substituir els snacks ultraprocessats, et recomanem este deliciós i saludable snack: cigrons torrats. Descobrix-los!
hui mengem
Compartix
Una vegada els proves, tornaràs a fer-los una i altra vegada. Estos cigrons especiats torrats al forn són un vici, es poden prendre com snack, o afegir-los com a toc cruixent a qualsevol plat. A més, són una estupenda manera d'incloure proteïna vegetal als menjars.
Recepta de cigrons torrats
Ingredients (4 persones)
- 200 g de cigrons cuits
- 40 g d’oli d’oliva verge extra
- 5 g de pebre roig dolç de la Vera
- 2 g de pebre roig picant de la Vera
- 2 g de comí molt
- 1 g de pebre negre
- Sal
Preparació
- Precalfa el forn a 180 °C.
- Escorre els cigrons i mescla’ls en un bol amb l’oli d’oliva i les espècies. Salpebra’ls al gust i torna’ls a mesclar.
- Escampa els cigrons en una safata de forn i cuina’ls uns 40 minuts, remenant-los de tant en tant, fins que estiguen molt daurats i cruixents.