Com es pot fer beguda vegetal d'avena

Aigua i avena és tot el que necessites: la beguda vegetal d’avena és fàcil de preparar, nutritiva i deliciosa. Et contem com pots fer-ne a casa

hui mengem

17 juliol 2019

Compartix


 Esto se debe a sus propiedades y beneficios. La bebida vegetal de avena tiene niveles muy interesantes de proteínas y de grasas saludables, además de aportar una buena cantidad de vitaminas y m

Quan parlem de beguda d’avena, en realitat ens referim a una beguda vegetal, que s’elabora a partir del cereal i la seua mescla amb l’aigua. Com que no conté cap lacti, és una opció molt demanada pels vegans, però cada vegada més pel públic en general.

Això es deu a les propietats i els beneficis que té. La beguda vegetal d’avena té uns nivells molt interessants de proteïnes i de greixos saludables, a més d’aportar una bona quantitat de vitamines i minerals. Al seu torn concentra les bondats de l’avena, com l’alt contingut en fibra, que facilita la digestió, elimina el restrenyiment i propicia els betaglucans en el sistema immunitari.

Es pot prendre en qualsevol moment del dia, freda o calenta, en solitari o acompanyada de café. És un bon complement de la fruita i del xocolate, i servix per a elaborar postres. Els usos en són tants com imagines, per la qual cosa convé tindre a mà una recepta de beguda d’avena casolana.


Vols saber com pots preparar la teua pròpia beguda d’avena?

Com es pot fer beguda d’avena

Ingredients beguda vegetal d'avena (per a 1 litre)

- 90 grams de flocs d’avena

- 1 litre d’aigua

  Procés d’elaboració

- Es posen a remulla els flocs d’avena.
-
 Quan estiguen hidratats, es colen i s’afigen a la batedora.
- A continuació, es baten els flocs d’avena amb un litre d’aigua.
Una vegada triturat, hem de colar la mescla per tal que la beguda quede fina.


  Idees per a la beguda d’avena

Fàcil, barat i ràpid. Fer beguda d’avena no costa més de 10 minuts. A més, es pot aprofitar el líquid com a beguda i la resta dels flocs per a altres elaboracions. Si es vol donar un toc personal, també es pot afegir vainilla, canella o mel al resultat.

En quant temps s’ha de consumir?

Es pot conservar en la nevera de 3 a 4 dies. A partir d’ací tu decidixes si vols un porridge, un batut o mullar-hi galletes.