8 consells afterparty per a rostre i cos

Després d’una nit de diversió amb amics que moltes vegades allarguem i arribem a casa quasi de bon matí, el nostre cos demana aigua i sobretot un merescut descans. Encara que un dels òrgans que necessita una atenció especial en eixos moments és la pell.

SALUT I BELLESA

Compartix


Abans de gitar-nos

1.  Desmaquilla’t

Abans de gitar-te, desmaquilla bé la pell, posant cura als ulls i utilitzant un netejador específic per a esta zona que retire la màscara de pestanyes de forma senzilla i efectiva. Ves amb compte i no fregues mai amb els ulls.

2. Sèrum

Després de desmaquillar-te, es recomana aplicar un sèrum antioxidament que ens ajude a equilibrar la pell i a il•luminar-la de cara l’endemà.

3. Crema

Encara que vegem el sol traure el cap per la finestra, dos minuts més aplicant-nos la crema no ens farà mal, al contrari, ens beneficiarà de cara al matí següent. Aplicar una crema regeneradora i rica en nutrients deixant-la actuar mentre dormim és un truc molt efectiu.

4. Massatges drenants

Moltes vegades, quan ens despertem després d’una nit “mogudeta”, notem el rostre unflat. Això es deu a la congestió del teixit cutani, que s’origina, sobretot, si hem consumit alcohol. Podem alleujar-ho fent minimassatges drenants des del lacrimal cap a les temples i des del començament de les celles fins a la cua. Després, podem seguir des del nas cap a les celles, recorrent tota la línia de la mandíbula.
I el matí següent?

5.  Beu molt líquid

Després d’una bona celebració, la pell es ressent. Es recomana prendre entre 6 i 8 gots d’aigua al dia perquè la pell romanga hidratada des de l’interior. També pots consumir fruites i verdures, el meló de tot l’any i el meló d’Alger són de les més hidratants.

6.  Exfolia’t la pell

Aplica’t un exfoliant en cara i cos per a regenerar la pell, així lluirà més lluminosa, jove, neta, uniforme i elàstica. Després, hidrata el cos amb una crema i per al rostre…

7. Aplica’t una màscara

En el cas del rostre, per a rehidratar la pell de forma ràpida, podem aplicar-nos una màscara humectant. En tenim algunes opcions al supermercat, o bé podem fer-la també a casa mesclant una miqueta de iogurt natural, cogombre i mel. Ens la apliquem en el rostre 15 minuts, la retirem i llestos.

8. Ulleres fora!

Per a eliminar les ulleres, podem aplicar-nos una crema desinflamant per a les parpelles o col•locar una bosseta de camamil•la en cada ull i deixar-les reposar 15 minuts.