Coques de plàtan: endolcix els matins

La recepta de coques de plàtan és ideal per a començar el matí amb un plat bo i fàcil de preparar. Deixa els desdejunis avorrits i pren nota.

hui mengem

Compartix

S’ha acabat desdejunar de peus i prendre un café amb llet i dos galletes corrents. Et mereixes un desdejuni de diumenge, com estes coques de plàtan de Canàries amb quefir o iogurt líquid natural, encenalls de xocolate i avellanes. Són facilíssimes de fer i, a banda que estan molt bones, t’ajudaran a començar el dia carregat d’energia. Dedicar un poc de temps al desdejuni és dedicar-te temps a tu.


Ingredients per a 6 coques

  • 3 plàtans de Canàries
  • 100 ml de llet sencera
  • Quefir o iogurt líquid natural
  • 100 g de farina
  • 1 culleradeta de rent químic
  • 2 ous
  • 2 cullerades de sucre moreno
  • Encenalls de xocolate
  • Un grapat d’avellanes

Elaboració:

1. Pela dos plàtans i trosseja’ls.

2. Posa’ls en la batedora amb els ous i tritura-ho tot.

3. Una vegada triturat, afig-li la farina, el sucre, la llet i una culleradeta de rent i torna-ho a batre.

4. Calfa un poc de mantega en una paella antiadherent, on afegiràs la pasta. També es pot utilitzar oli de coco.

5. Quan la paella estiga calenta, aboca-hi una cullerada de la pasta de les coques i cuina-la a foc mitjà.

6. Quan comence a traure bambolles, pega-li la volta i fes el mateix.

7. Repetix esta operació fins que acabes la pasta.

8. Una vegada tingues les coques fetes, servix-les calentes.

9. Ara és el moment de decorar-les i servir-les amb els ingredients que més ens agraden, com quefir, rodanxes de plàtan, encenalls de xocolate i avellanes trossejades.

10. Estàs preparat per a disfrutar?