Corbina al forn amb porros en crema

Ingredients per a 4 persones:

1 kg de corbina neta en filets - 100 ml d’oli d’oliva suau - 1 culleradeta rasa de pebre roig - 1 cullerada rasa de julivert picat - 2 alls ratllats - Sal i pebre de molinet. PORROS EN CREMA: 450 g de tiges de porro (la part blanca) - 300 ml de nata de cuina o llet evaporada - 50 g de mantega - 200 g de maionesa - Suc de 1/2 llima

Pescados

Compartix


PASSOS

Per a esta recepta necessitaràs més de dos mans. Conta amb algú que et done un colp de mà per a ratllar els alls i picar el julivert, d’una banda, i preparar la mescla de la maionesa de l’altra.

  1. Salpebrem els filets de corbina i els emboliquem en un paper de plàstic transparent. Els guardem a la nevera 20 minuts (amb este truc ens quedaran més suculents).
  2. Mentrestant, bullim en aigua amb sal les tiges dels porros durant 20 minuts, els refresquem i obrim per la meitat. Els salpebrem i arruixem amb la nata de cuinar, ho cuinem al forn durant 35 minuts a 170° i ho reservem.
  3. Mesclem l’oli amb el pebre roig, el julivert, l’all ratllat i ho untem en el peix. Ho cuinem al forn 15 minuts a 100° i n’apugem la temperatura a 180° durant cinc minuts més.
  4. Finalment, emplatem la corbina amb els porros en crema i la maionesa de llima. Deliciós!