Guisat de corder amb bolets
Ingredients per a 4 persones
1,5 kg de cordero troceado, 1 malla de cebollas, 150 g de champiñones, 6 dientes de ajo, 2 ñoras remojadas, 20 g de harina, 50 ml de vino blanco de cocinar, 2 tomates maduros, Perejil picado, Pimientos del padrón, Aceite de oliva suave, Sal
Carnes
Compartix
ELABORACIÓ
1. Sofrig la carn en una olla ampla amb oli.
2. Afig-li les cebes, els xampinyons i les tomaques ratllades i deixa-ho uns minuts a foc lent.
3. Incorpora-hi els alls, la carn de la nyora i la seua aigua.
4. Incorpora-hi la farina i remena-ho. Hidrata-ho amb el vi i deixa que s’evapore.
5. Cobrix-ho amb l’aigua i cuina-ho una hora a foc suau.
6. Frig els pimentons de Padrón per a acompanyar el guisat. Emplata-ho afegint-hi la sal i empolvorant-ho amb el julivert picat.