Guisat de corder amb bolets

Ingredients per a 4 persones

 1,5 kg de cordero troceado, 1 malla de cebollas, 150 g de champiñones, 6 dientes de ajo, 2 ñoras remojadas, 20 g de harina, 50 ml de vino blanco de cocinar, 2 tomates maduros, Perejil picado, Pimientos del padrón, Aceite de oliva suave, Sal

Carnes

Compartix

Guiso de cordero con setas

ELABORACIÓ

1. Sofrig la carn en una olla ampla amb oli.

2. Afig-li les cebes, els xampinyons i les tomaques ratllades i deixa-ho uns minuts a foc lent.

3. Incorpora-hi els alls, la carn de la nyora i la seua aigua.

4. Incorpora-hi la farina i remena-ho. Hidrata-ho amb el vi i deixa que s’evapore.

5. Cobrix-ho amb l’aigua i cuina-ho una hora a foc suau.

6. Frig els pimentons de Padrón per a acompanyar el guisat. Emplata-ho afegint-hi la sal i empolvorant-ho amb el julivert picat.