Cuixa de corder amb crema de iogurt grec
Ingredients per a 4 persones
2 cuixes de corder desossades, Romer o timó, Comí, Sal, Pebre, Coriandre molt, 100 ml de vi blanc, 300 ml d’aigua.
Carnes
Compartix
INGREDIENTS PER LA SALMORRA
- 1 litre d’aigua
- 10 g de sal
INGREDIENTES PER A LA SALSA
- 2 iogurts grecs
- 1 cogombre pelat, sense llavors i picat
- 1 cullerada sopera d’herba-sana picada
- 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra
- 1 all ratllat
- Suc de llima
- Sal
INGREDIENTES PER A L' ENSALADA DE COL
- 200 g de col ratllada
- 100 g de carlota ratllada
- 150 g de maionesa
- 1 all ratllat
- 40 g de cacaus picats
- Sal
ELABORACIÓ
1. Col•loca les cuixes de corder unes 8 hores en salmorra d’aigua i sal.
2. En acabant, torca-les bé i unta-les amb les espècies xafades en oli d’oliva.
3. Cuina-les al forn durant 40 minuts a 180º. Després, comença a arruixar-les amb una mescla de vi i aigua cada 20 minuts fins que estiguen ben torrades. Sol ser 1 hora, aproximadament.
4. Mentrestant, prepara la salsa mesclant en un bol tots els ingredients i afegint-hi la sal i la llima.
5. Per a l’ensalada de col, mescla tots els ingredients i condimenta-ho al gust; després, reserva-ho en la nevera.