Cuixa de corder amb crema de iogurt grec

Ingredients per a 4 persones

 2 cuixes de corder desossades, Romer o timó, Comí, Sal, Pebre, Coriandre molt, 100 ml de vi blanc, 300 ml d’aigua.

Carns

5 desembre 2019

Compartix

Pierna de cordero con crema de yogur griego


INGREDIENTS PER LA SALMORRA
1 litre d’aigua

10 g de sal

INGREDIENTES PER A LA SALSA
2 iogurts grecs

1 cogombre pelat, sense llavors i picat

- 1 cullerada sopera d’herba-sana picada

- 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra

- 1 all ratllat

- Suc de llima

- Sal

INGREDIENTES PER A L' ENSALADA DE COL

- 200 g de col ratllada

- 100 g de carlota ratllada

- 150 g de maionesa

- 1 all ratllat

- 40 g de cacaus picats

- Sal


ELABORACIÓ

1. Col•loca les cuixes de corder unes 8 hores en salmorra d’aigua i sal.

2. En acabant, torca-les bé i unta-les amb les espècies xafades en oli d’oliva.

3. Cuina-les al forn durant 40 minuts a 180º. Després, comença a arruixar-les amb una mescla de vi i aigua cada 20 minuts fins que estiguen ben torrades. Sol ser 1 hora, aproximadament.

4. Mentrestant, prepara la salsa mesclant en un bol tots els ingredients i afegint-hi la sal i la llima.

5. Per a l’ensalada de col, mescla tots els ingredients i condimenta-ho al gust; després, reserva-ho en la nevera.