Crema de carabassa amb curri
Ingredients per a 6 persones:
750 g de carabassa - 2 cebes - 4 alls - 2 fulles de llorer - 1’5 l de caldo casolà d’aviram - Nata espessa per a cuinar - Oli d’oliva - Ratlladura de llima - Anous - Curri - Sal en escates i pebre de molinet

Vegetarianas
Compartix

PASSOS
Per a adobar la crema, en l’últim pas no estaria mal comptar amb una persona amb ull perquè deixe el plat perfecte i vistós. La presentació és molt important!
- Mentre calfem el forn a 180°, trossegem la carabassa, la ceba i els alls i els fiquem dins d’una cassola amb un bon raig d’oli d’oliva. La fiquem al forn durant 35 minuts.
- Una vegada està tot ben rostit, hi afegim el caldo d’aviram, el llorer i ho cuinem tot junt a foc lent durant mitja hora més.
- Ho triturem tot i afegim un culler de nata per a donar-li una textura més cremosa. També podem afegir-li una miqueta de caldo per a fer-la més líquida, segons els gustos.
- Si fora necessari, reduïm la crema a foc lent i, finalment, la condimentem. La servim empolvorada amb curri, ratlladura de llima, pebre i una anou ratllada si es vol.