Crema de carabassa amb curri

Ingredients per a 6 persones:

750 g de carabassa - 2 cebes - 4 alls - 2 fulles de llorer - 1’5 l de caldo casolà d’aviram - Nata espessa per a cuinar - Oli d’oliva - Ratlladura de llima - Anous - Curri - Sal en escates i pebre de molinet  

Entrants

20 novembre 2018

Compartix

crema de calabaza con curry
crema de calabaza con curry


PASSOS

Per a adobar la crema, en l’últim pas no estaria mal comptar amb una persona amb ull perquè deixe el plat perfecte i vistós. La presentació és molt important!

  1. Mentre calfem el forn a 180°, trossegem la carabassa, la ceba i els alls i els fiquem dins d’una cassola amb un bon raig d’oli d’oliva. La fiquem al forn durant 35 minuts.
  2. Una vegada està tot ben rostit, hi afegim el caldo d’aviram, el llorer i ho cuinem tot junt a foc lent durant mitja hora més.
  3. Ho triturem tot i afegim un culler de nata per a donar-li una textura més cremosa. També podem afegir-li una miqueta de caldo per a fer-la més líquida, segons els gustos.
  4. Si fora necessari, reduïm la crema a foc lent i, finalment, la condimentem. La servim empolvorada amb curri, ratlladura de llima, pebre i una anou ratllada si es vol.