Cura de les mans: consells i productes

La cura de les mans és imprescindible, ja que diu moltd‘una persona. Et mostrem quins productes i rutines necessites per a lluir unes mans precioses. 

SALUT I BELLESA

Compartix


Tenim molt integrades en les rutines de bellesa l‘ús de cremes facials, sèrums i màscares d‘hidratació i nutrició, però, dediquem el mateix temps a cuidar la resta de parts del cos? Les mans són una de les zones del cos que envellixen més ràpid, precisament perquè estan sotmeses a agents externs que les fan malbé abans d‘hora.

L‘ús de sabons i detergents, l‘aigua calenta, el fred, el vent, els frecs constants i els gels hidroalcohòlics, ja integrats en les nostres rutines de desinfecció, són alguns dels factors desencadenants que fan tindre unes mans seques, danyades i deshidratades.

 Una bona higiene i hidratació de mans ens garantirà unes mans sense taques ni arrugues durant més temps.

Consells per a la cura de les mans

  • Llava’t les mans amb detergents no agressius i que estiguen especialment formulats “per a mans”, per a evitar que se sequen.
  • Utilitza crema hidratant de mans amb protecció solar. A més d‘hidratar i reparar la pell després de cada llavada, necessitem protegir-la dels rajos UV, ja que tant esta zona com la cara i el coll estan exposades constantment a la llum solar i els danys solars provoquen quasi el 80% de l‘envelliment.
  • Exfolia’t les mans una vegada per setmana. Això ajudarà al procés de recuperació cel·lular i permetrà que la crema de mans penetre millor en la pell. Així, eliminaràs les cèl·lules mortes superficials i les restes de brutícia o residus de gels. A més, intenta que este exfoliant siga per a mans únicament, que hidrate i que no siga agressiu.
  • Hidrata-les abans d‘anar a dormir. Intenta incloure este pas en la teua rutina de bellesa cada nit, ja que és el moment en què les mans estan durant més temps sense sotmetre‘s a cap agent extern. Aplica’t la crema i fes-te un massatge a les mans fins que s‘absorbisca. Pots usar una crema més nutritiva per a la nit.
  • Utilitza màscara de mans. Fes-ho una vegada per setmana, com a mínim, i pots aprofitar el dia que les exfolies per a aplicar-te després esta màscara. Són una espècie de guants amb un producte molt emol·lient en l’interior. Molt fàcils d‘usar.
  • No t‘oblides de la cura de les cutícules. Aconseguix-ne un bon oli, ja que les cutícules també es ressequen i les vores de les ungles es poden vore danyades.