Ensalada Cèsar de kale 

En este post coneixeràs les millors receptes per a fer amb Kale, la nostra recomanació: la reversió de la típica ensalada Cèsar però amb Kale.

hui mengem

Compartix

Ingredients 

1 manoll de kale

Encisam romà

100 g de tomaques cherry

1 all a làmines 

Daus de pa torrat

Salsa Cèsar 

1 pit de pollastre a la planxa 

50 g de formatge parmesà ratllat 

Oli d’oliva verge extra

Recepta pas a pas

1.  Prepara’t els ingredients: talla el kale a tires, l’encisam, les tomaques i el pit de pollastre, cuinat prèviament a la planxa. 
2.  Sofrig l’all i el kale en una paella a foc mitjà durant 3 minuts. 
3. En un bol, afig l’encisam, el kale, les tomaques i el pit de pollastre. Adoba la mescla amb la salsa Cèsar i incorpora-li els daus de pa torrat i el formatge ratllat per a donar-li el toc final.