Ensalada Cèsar de kale
En este post coneixeràs les millors receptes per a fer amb Kale, la nostra recomanació: la reversió de la típica ensalada Cèsar però amb Kale.

hui mengem
Compartix

Ingredients
- 1 manoll de kale
- Encisam romà
- 100 g de tomaques cherry
- 1 all a làmines
- Daus de pa torrat
- Salsa Cèsar
- 1 pit de pollastre a la planxa
- 50 g de formatge parmesà ratllat
- Oli d’oliva verge extra
Recepta pas a pas
1. Prepara’t els ingredients: talla el kale a tires, l’encisam, les tomaques i el pit de pollastre, cuinat prèviament a la planxa.
2. Sofrig l’all i el kale en una paella a foc mitjà durant 3 minuts.
3. En un bol, afig l’encisam, el kale, les tomaques i el pit de pollastre. Adoba la mescla amb la salsa Cèsar i incorpora-li els daus de pa torrat i el formatge ratllat per a donar-li el toc final.