Entrecot de brauell argentí amb puré de creïlles, foie i tòfona

Ingredients per a 4 persones

 2 entrecots de brauell argentí grossos, Sal
Ingredientes perl al puré 
1 kg de creïlles per a bullir, 100 g de mantega, 300 ml de nata per a cuinar, 
1 tòfona negra, 100 g de foie

Carnes

Compartix

Entrecot de novillo


ELABORACIÓN

1. Ompli una casserola amb aigua freda i tira-hi un pessic de sal i les creïlles. Bull-les fins que hi pugues clavar un ganivet amb facilitat.
2. Escorre-les, pela-les i trosseja-les. Després, col•loca-les en una font per a forn amb la mantega, la nata i el foie i cuina-les al forn a 180º durant 20 minuts.
3. Tritura la mescla i afig-li la tòfona picada, el seu suc i un poc de sal.
4. En una paella calenta, cuina l’entrecot (que estarà a temperatura ambient) durant 3 minuts per un costat i 1 minut per l’altre.
5. 
Deixa’l reposar uns 5 minuts. En acabant, trinxa’l, empolvora’l amb sal i servix-lo amb el puré.