7 cures per a hidratar la pell seca després de l’estiu

El sol, la platja, la piscina i molts altres factors ressequen la pell en estiu. Et portem uns consells per a hidratar la pell seca després de l’estiu.

SALUT I BELLESA

Compartix


A qui no li abellix aprofitar al màxim els últims dies de sol després de l’estiu? Quan fa bon temps, solem gitar-nos al sol per a no perdre el bronzejat, però no hem d’oblidar que esta sobreexposició pot provocar que la pell se’ns resseque. Per a evitar la deshidratació, et portem alguns consells senzills.

  • Exfolia’t la pell i restaura’n la lluminositat: una vegada a la setmana és important fer una exfoliació que ens ajude a eliminar-ne les impureses i cèl·lules mortes i netejar els porus. Ens ajudarà a tindre una pell més sana i natural.

  • Crema hidratant, el must have per a rostre i cos: a la pell deshidratada li falta l’aigua necessària per a mantindre’s en perfectes condicions; per esta raó, aplicar cada dia una bona crema hidratant ha de ser imprescindible en la teua rutina. Utilitza cremes específiques segons que hidrates el rostre o el cos. Els productes que contenen ingredients com l’àcid hialurònic o les ceramides garantixen una correcta hidratació.

  • Sèrum, un extra d’hidratació: els sèrums són molt importants per a cuidar la pell, ja que l’alta concentració de components actius que tenen penetra fins a les capes més profundes.

  • Protector solar tot l’any: no oblides que el protector solar ens l’hem d’aplicar tot l’any, sobretot, en el rostre. Encara que no ens hi exposem directament, el dia a dia fa que el sol ens toque igualment i la pell ha d’estar protegida.

  • Guerra a les taques: si l’estiu t’ha deixat taques en la pell, és el moment de començar amb els tractaments despigmentadors. És millor que un professional t’assessore per a trobar el millor tractament antitaques. L’ideal és incorporar-lo a la teua rutina nocturna.

  • Menja bé: una alimentació variada i equilibrada és imprescindible per a una bona hidratació. Si en vacances has fet algun excés, és el moment de tornar a la rutina.

  • Beu aigua: és la base de la hidratació, tant per als dies posteriors a l’exposició solar com per a qualsevol dia de l’any. Intenta beure’n, almenys, 1,5 litres al dia. La salut i la pell t’ho agrairan.