Lluïx impecable este Nadal!  

Dinars amb la família, sopars amb els amics, compresde regals, brindis de Nadal de l’empresa, quedades “exprés” a mitjan vesprada...són algunes de les cites que ens esperen les pròximes festes i, a voltes, no tenimtemps de passar per casa i arreglar-nos. 

SALUT I BELLESA

1 desembre 2016

CompartixA continuació et deixem alguns consells que t’ajudaran a estar llestadurant tot el dia este Nadal. Un maquillatge “nude” i uns cabells solts ondulatsseran la teua aposta guanyadora. 


DE DIA

Maquillatge “nude” en 5 passos    

Preparar el rostre 

La pell és la protagonista d’este tipus de maquillatge: després de la neteja, aplica’t crema hidratant amb un massatge suau.

Aplicar la base

Per a aconseguir un efecte més natural, aplica la base de maquillatge amb les mans o una esponja per a repartir-lo de manera homogènia. Pots utilitzar una BB Cream i així hidratar i donar color alhora.

Corregir i il·luminar

Aplica el corrector sobre la base, distribuïx-lo fent uns tocs menuts a l’extrem intern de l’ull, la part alta de la cella i les aletes del nas. Il·lumina la zona alta del pòmul i la part superior del llavi.

Ressaltar la mirada

Rissa les pestanyes per a donar-los més curvatura i, amb el llapis marró, traça una ratlla fina en la línia d’aigua superior de l’ull. Després, aplica una capa de màscara de pestanyes des de la base fins a les puntes.

Una miqueta de color

Acaba amb una pinzellada de coloret en tons molt suaus sobre els pòmuls i un poc de brillant sobre els llavis.

Triar un to incorrecte debase de maquillatge, més clar o més fosc, resta naturalitat al maquillatge. Creal’“efecte màscara” i accentua les arrugues.


Cabells ondulats

Els cabells solts ondulats són perfectes per a donar eixe acabat com de “pentinat de perruqueria”.

Llavem els cabells i, abans d’assecar-los, els apliquem un producte que aporte volum. Després, marquem les ondes amb els molls de rissar.


Deixem refredar els cabells i amb els dits els pentinem per a aconseguir eixe aspecte més informal i descurat.

PER A LA NIT

Intensifica la mirada amb uns ulls fumats i pinta’t els llavis de roig. Canvia el maquillatge en 3 minuts. 

Ompli la parpella mòbil amb el llapis negre i després difumina-ho. Traça amb el mateix llapis la ratlla en la parpella inferior molt a prop de les pestanyes, des del lacrimal cap a fora. Per a acabar, aplica una capa de màscara de pestanyes, des de la base fins a les puntes tant per la part interior com l’exterior de la parpella superior.Llavis

Perfila’t els llavis amb un llapis clar i posa una miqueta de base de maquillatge o corrector en les comissures. Després, ompli’ls amb un labial roig intens. Acaba amb un poc de brillant aplicat amb un pinzell perquè l’acabat siga més perfecte.


Pentinant

Aprofita el volum de les ondesper a arreplegar els cabells en un monyo baix i deixar uns flocs solts en lapart del davant.  ejar unos mechones sueltos en la parte delantera.  Fem una cueta baixa separant la part frontal. Dirigim el serrell i l’unim a la cueta baixa.

Tapem la goma amb un floc de cabells.

Retorcem els cabells sobre si mateixos, creant una espiral.

Creem un monyo redó amagant la punta de la cueta. Fixem el monyo amb ganxets.