Mozzarrella in carrozza
La mozzarrella in carrozza és un plat senzill i ràpid de preparar. Amb pocs ingredients tindràs un plat deliciós i tradicional d’Itàlia per a picar.
hui mengem
Compartix
Mozzarella in carrozza, un plat ideal per a compartir amb amics. Una recepta de tradició napolitana que t’enamorarà amb tot el sabor tradicional del menjar italià.
INGREDIENTS :
- 8 llesques de pa de motle sense corfa
- 2 bosses de mozzarella fresca
- 3 ous
- Farina
- Llet
- Sal i pebre
- Alfàbega fresca
- Tomaques seques
- Oli de gira-sol
PREPARACIÓ:
1. Talla la mozzarella en làmines i reserva.
2. Mescla els ous amb la llet en un bol, bat-ho, rectifica-li el punt de sal i afig-li un pessic de pebre negre.
3. Ara agafa el pa de motle i passa’l per la farina. Introduïx-li unes fulles d’alfàbega fresca, un parell de trossos de tomaca seca i la mozzarella i tanca-ho com si fora un sàndwitx amb un altre tros de pa de motle passat per la farina.
4. Posa abundant oli de gira-sol en una paella i deixa que es calfe. Mentrestant, passa el sàndwitx per la mescla d’ou i llet i després frig en la paella tot el conjunt.
5. Finalment, deixa-ho escórrer sobre paper de cuina i servix-ho quan encara estiga calent.