Pastís de carn al forn
Ingredients per a 4 persones:
1.250 g de carn picada, 60 g de panses, 40 g d’anacards, 1 ceba, 100 ml de conyac, 1 ou, 40 ml d’oli d’oliva suau, 1 taronja a rodanxes, Sal i pebre.
Carnes
Compartix
INGREDIENTS PER A L'ARROS
- 300 g d’arròs basmati
- 50 g de mantega
- 350 ml d’aigua
- Julivert per a decorar
INGREDIENTS PER AL BRÓCOLI
- 200 g de bròcoli
- 40 ml d’oli d’oliva suau
ELABORACIÓ
1. Precalfa el forn a 190º. Mentrestant, col•loca la carn picada en un bol juntament amb la ceba picada, les panses, els anacards, el conyac i l’ou. Mescla-ho bé i condimenta-ho.
2. Embolica-ho amb paper d’alumini i cuina-ho al forn a 180º durant 35 minuts.
3. Per a preparar l’arròs basmati, comença rentant-lo bé. Posa’l en una casserola amb mantega, aigua, sal i pebre i bull-lo tapat i a foc lent uns 18 minuts.
4. Talla el bròcoli en ramellets i salta’ls. Tapa-ho i cuina-ho 3 minuts més a foc lent.
5. Deixa que el pastís repose 10 minuts. Passa les làmines de taronja per la planxa i servix-les amb el pastís de carn en companyia del bròcoli i l’arròs empolvorat amb julivert.